Топ-15 осінніх трендів цього року

2590 0
Яскраві кольори та блиск чи все ж комфорт. Топ-15 трендів цієї осені від львівської стилістки.

Цього року дизайнери пропонують два варіанти одягу. Для тих, хто ще відчуває вплив пандемії і прагне затишку та комфорту та для тих, хто забажав святкувати життя і додати барв та блиску до свого гардеробу. Що модно цієї осені розповідає львівська стилістка Наталя Береза.

Якщо постає вибір – ми насамперед обираємо комфорт. Це урок, який всі ми засвоїли за останні два роки. Дизайнери теж відчули, наскільки змінилась їхня аудиторія і врахували це, коли створювали осінні колекції. Вони запропонували нам два варіанти. Перший – для тих, хто ще відчуває вплив пандемії і прагне затишку та комфорту. Другий – для тих, хто вирішив, що похмурі часи – позаду, забажав святкувати життя і додати барв та блиску до свого гардеробу.

Ось перелік топ-15 трендів цьогорічної осені

Принт смужка, особливо широка і кольорова

Трикотажні сукні середньої довжини та теплі спідниці-плісе

Блискучі речі у поєднанні з базовими на щодень

Широка біла сорочка оверсайз

Шовкові сукні з мереживом

Лофери, челсі, грубі черевики, ботфорти-панчохи

Пальто прямого крою середньої довжини

Стьобані куртки та пальто

Штани палаццо

Штани прямого крою високої посадки

Квітковий принт

Крій та нашарування (гольф + сорочка + жилетка + широкий брючний костюм)

Широкі джинси та джинси-кльош

Твідовий костюм жакет+спідниця в клітинку (у тренді – саме в кольорі)

Веселі кольорові светри та «апре-скі» (светри у лижному стилі)

Із минулорічних трендів залишаються штани, сукні та піджаки з еко-шкіри, а також в’язані жилетки. Жакети в клітинку вважаються модними щоосені, однак варто обрати актуальний фасон і цікаво заміксувати та додати аксесуарів (наприклад шкіряний ремінь поверх жакета).

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!