Цей рік багато нас навчив. Дякуємо, що ви з нами!

1943 0

Рік, що минає, був точно не з легких. Невизначеність і непевність, породжені ним, напевне, ще матимуть свій відгомін і у 2021-му. Нова нормальність, мабуть, і далі впливатиме на наш спосіб ухвалення рішень – як у бізнесі, так і в повсякденному житті.

Проте у 2020-му сталося і багато хороших речей. Ми усвідомили, наскільки важливо дбати про здоров’я – не лише своє, а й оточуючих. Ми навчилися цінувати приємні миті. Ми зрозуміли, як багато всього можна зробити дистанційно. Ми стали проводити більше часу з найближчими. Ми прийняли, що навіть найкращий наш план може бути повністю перекреслений в один день і до цього теж потрібно бути готовими.

Якщо ж казати про Львів, то в місті, попри кризу, зрушилися з мертвої точки деякі інфраструктурні проєкти (як-от ремонт вулиць Бандери і Шевченка, площі Двірцевої) і з’явилося чимало нових бізнесів. Львівські медики героїчно рятували і продовжують рятувати наші життя, а волонтери, особливо на початку пандемії, згуртувалися і допомагали лікарям. Також львів’яни здобували престижні музичні, архітектурні та літературні нагороди. Ми не просто вижили – за рік ми отримали безцінний досвід.

Читайте також: Добрі новини твого міста. Підсумки року

Якщо говорити про «Твоє місто», то ми у цей непростий час зуміли створити для вас ще більше якісного контенту, запустили друковану газету, щоб донести важливу інформацію для тих, хто не онлайн, створили новий телевізійний проєкт про подорожі, перевели передвиборчий дискурс у Львові у русло конкретних планів розвитку міста, почали формувати Спільноту Прихильників ТМ і розширили нашу команду. І все це вдалось завдяки вашій підтримці – наших читачів, партнерів, Друзів «Твого міста», міжнародних донорів і рекламодавців.

Сумарно за рік наш сайт прочитали майже 11 млн читачів, наші відео на Youtube переглянули 2 млн користувачів, а у Фейсбуці – 40 мільйонів.

Ми випустили чотири номери газети «Твоє місто» загальним накладом у понад 120 тисяч примірників, а наші дописи у соцмережах побачили 150 млн користувачів упродовж року.

У 2021-му році ми плануємо запустити багато нових проєктів, розвинути наш телевізійний напрямок, збільшити кількість аналітичних продуктів, створити мобільний додаток, а також промувати Львів і його людей назовні через англомовний контент.

Дякуємо вам і бажаємо, щоб і ваш наступний рік став успішним і продуктивним! Бажаємо вам тепла і радості на ці довші, ніж зазвичай, новорічні і різдвяні свята!

Веселого Нового року!

Христос рождається!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!