10 днів у Львові будуть мощі Івана Павла ІІ

9814 0
У рамках святкування 25-річчя виходу УГКЦ з підпілля, сьогодні, 26 жовтня, до Львова привезли мощі св. Івана Павла ІІ. Мощі привезли із Кракова до Львова на прохання Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава Шевчука і виставили у Соборі Св. Юра об 11:00.
Фото: vikna.if.ua

Фото: vikna.if.ua

Мощі будуть виставлені для почитання впродовж 10 днів. Собор Св. Юра відчинений щоденно з 7:00 до 20:00, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Ми сьогодні особливо згадуємо Святого Папу Івана Павла ІІ, який був великим провісником і захисником воскресіння нашої Церкви. Господь Бог кличе нас бути християнами нового часу і своєю вірою ділитися з іншими людьми.

Сьогодні ми як ніколи повинні пережити у серці правду про те, що Господь навідався до свого народу. У Ньому є наша свобода, наше життя, наша надія, наше воскресіння. Нехай Всемилостивий Господь через нашу церкву сьогодні висловить слово потіхи до свого народу», - звернувся Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук під час Божественної Літургії.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!