7 замість 5-ти. Як сьогодні львів'яни добиралися на роботу. Відео

10117 0
Журналісти показали зупинку на вулиці Личаківській в годину пік.
Фото ілюстративне Ігоря Зінкевича

Фото ілюстративне Ігоря Зінкевича

Сьогодні, 1 лютого, у Львові подорожчав проїзд в автобусах до 7 гривень. Журналісти Tvoemisto.tv вирішили перевірити, чи вплинула зміна тарифу на якість перевезення.

Ми подивилися, скільком людям сьогодні пощастило зайти в автобус на зупинці біля церкви Покрови на Личаківській, опитали мешканців, як вони ставляться до підняття вартості і чи готові вони до впровадження е-квитка.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові: Розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, що з 1 лютого проїзд в усіх автобусах Львова подорожчав до 7 гривень. Відповідні зміни тарифу погодили на засіданні виконавчого комітету 25 січня. Водночас пенсіонери та люди з інвалідністю ІІІ групи їздитимуть в усіх комунальних та приватних автобусах безкоштовно. Перевізникам натомість відшкодують 61,3 млн гривень за рік.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!