80-річна мешканка Львівщини, якій місяць тому прооперували серце, станцювала польку

1772 0
Жінка здійснила свою мрію і відвідала весілля онуки.
Фото: Mehrnews.com

Фото: Mehrnews.com

Місяць тому медики Центру серця та судин, що у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги провели 80-річній мешканці Львівщини унікальну операцію – транскатетерну імплантацію аортального клапана. Тобто прооперували серце без жодного розрізу. Пацієнтка опритомніла відразу на операційному столі, а нещодавно ще й станцювала на весіллі, йдеться на сторінці у фейсбук ЛШМД.

Читайте також: У Львові лікарі видалили півторакілограмову кисту

«Жінка таки здійснила свою мрію: відвідала весілля онуки та станцювала польку. Ось вона – якісна сучасна медична допомога в дії. Адже у 80-річної жінки був критичний неоперабельний аортальний стеноз. Та вже на третій день після втручання вона повернулась додому в доброму самопочутті, якого не мала довгий час. І ось, пані Надя повна сил та енергії, підкорює танцпол», – йдеться у повідомленні лікарні.

Нагадаємо, для лікарні швидкої медичної допомоги Львова закупили найсучаснішу у світі ангіографічну систему, внутрішньосудинний ультразвук та рентгенівський пересувний С-арочний апарат, що використовуватимуть для лікування пацієнтів із серцевими, серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!