9-місячний хлопчик зі Львова потребує рідкісної операції

2776 2
9-місячний Богданчик, який зараз перебуває на лікуванні у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні "ОХМАДИТ" потребує рідкісної операції з пересадки кишківника. Поки по всьому світу шукають клініку, яка б взялась за таку складну операцію, дитина потребує коштовного лікування.
Фото: Остапа Короляка

Фото: Остапа Короляка

Про це написала лікар-невролог цієї лікарні Мар'яна Возниця на своїй сторінці у Facebook.  

"Хлопчику на сьогодні 9 місяців і він ще жодного дня вдома не був, а на вулиці – виключно в часи транспортування між медичними закладами. Хвороба цієї дитини дуже важка. Врятувати дитину може тільки пересадка кишківника. Іде активний пошук клінік по цілому світу, проте патологія рідкісна і поки це не дає результату. Дитина потребує постійного парентерального живлення (через вену), яке коштує 600 грн на тиждень. Батьки роблять все можливе для того, щоб дитина дочекалася того часу, як знайдеться спосіб відкорегувати її стан, але потребують допомоги", – пише лікар.  

Відтак, по можливості, батьки звертаються по допомогу або фінансову підтримку.

Довідка:

Контактний телефон мами:(068)242-02-89 (Надія Демчук). Кошти на лікування дитини також можна перевести на рахунок ПриватБанк 4627081200648736. 


Читайте також:
15 Грудня, 2014 22:27
Мар"яна Возниця На жаль дитина померла ще влітку. Про це було повідомлення на моїй сторінці у ФБ. Оригінальне повідомлення стерла також ще тоді.
Дякую всім, хто допоміг, коли це було потрібно.
22 Липня, 2014 23:13
Nadia Карта одержувача неактивна(( Кошти не вдається надіслати
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!