Новини
  • У Львові закриють вулицю Винниченка У Львові закриють вулицю Винниченка 23 травня у Львові на вулиці Винниченка відремонтують каналізаційну мережу та дорожнє покриття. Про це поінформували в Галицькій районній адміністрації.
  • Частина Львова сьогодні без води Частина Львова сьогодні без води Сьогодні у Львові у Личаківському районі не буде води, через підключенняводогону на вул. Пасічній. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові відкриють ще один продовольчий інтернет-магазин У Львові відкриють ще один продовольчий інтернет-магазин У червні має розпочати роботу четвертий у Львові продовольчий інтернет-магазин – Хіт24.
  • Нове міське сміттєзвалище для Львова постане поблизу Нового Роздолу? Нове міське сміттєзвалище для Львова постане поблизу Нового Роздолу? У Львові знайшли ділянку для нового міського полігону твердих побутових відходів - поблизу Нового Роздолу. Про це повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Сергій Кіраль на виїзному засіданні міської ради, яке сьогодні, 22 травня, відбувається у Великих Грибовичах і присвяче Львівському сміттєзвалищу: селяни погрожують провести Євро-2012 на сміттєзвалищі.
  • Пільги на проїзд у потягах "Hyundai" збережуться  Пільги на проїзд у потягах "Hyundai" збережуться Пільги на проїзд, встановлені законодавством України, поширюватимуться і на проїзд у денних електропоїздах "Hyundai". Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.
  • Цього тижня Львів отримає додаткову вакцину Цього тижня Львів отримає додаткову вакцину МОЗ збільшило закупівлю вакцин від кашлюку та кору. Централізована закупівля імунобіологічних препаратів, визначених Календарем профілактичних щеплень, як обов’язкові, здійснюється за кошти Державного бюджету України. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.
  • Львів має авіасполучення лише з одним українським містом Львів має авіасполучення лише з одним українським містом Львів має авіасполучення тільки з одним українським містом – з Києвом. Про це зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Як отримати допомогу при народженні дитини. Перелік документів Як отримати допомогу при народженні дитини. Перелік документів Більше дітей — більше грошей. За цим принципом нараховується допомога при народженні дитини. Так, на першого малюка батьки отримають суму, кратну 30 розмірам прожиткового мінімуму, на другого — 60 розмірам прожиткового мінімуму, на третього і наступних дітей — 120 розмірам прожиткового мінімуму. За первістка з 1 квітня держава виплачує 27330 грн., з 1 липня — 27 510 грн., з 1 жовтня — 27900 грн., а з 1 грудня — 28 830 грн.
  • Вулицю Городоцьку знову перекриють Вулицю Городоцьку знову перекриють 24 травня на ремонт буде закрито частину вул. Городоцької на відрізку від вул. Чернівецької до вул. Кульпарківської з боку приміського вокзалу, повідомили у підрядній організації «Онур».
  • У червні на Львівщині працюватиме ще один пункт пропуску до Польщі У червні на Львівщині працюватиме ще один пункт пропуску до Польщі На час проведення фінальної частини «Євро 2012», орієнтовно з 5 червня до 4 липня 2012 року, буде тимчасово відкрито міжнародний автомобільний пункт пропуску «Угринів-Долгобичув».
  • ТОП-продукти українців - картопля, буряк, алкоголь і хліб ТОП-продукти українців - картопля, буряк, алкоголь і хліб Картопля, буряк, хліб і алкоголь входять до четвірки найбільш популярних продуктів у раціоні громадян України. Про це повідомив на прес-конференції президент Асоціації дієтологів Україні Олег Швець.
  • У львів У львів'ян прогресує гіпертонія. Лікарі радять уникати сонця Якою є динаміка захворюваності на Львівщині, що треба їсти, аби не потрапити до групу ризику і як впливають на хворих-гіпертоніків магнітні бурі. Про все це повинен знати кожен. Серцево-судинні захворювання сьогодні є основними «вбивцями» українців. Щороку в Україні від серцево-судинних захворювань помирає 160 тисяч осіб, а це – більше, аніж від раку, туберкульозу та СНІДу разом узятих. А починається усе із звичайного підвищення тиску.
  • Правила поведінки у фан-зоні Євро-2012 у Львові Правила поведінки у фан-зоні Євро-2012 у Львові Виконком Львівської міськради прийняв 18 травня рішення «Про проведення у м. Львові заходу «Офіційна фан-зона турніру УЄФА ЄВРО 2012», згідно з яким затверджено правила поведінки у фан-зоні.
  • В Україні мають подешевшати ліки В Україні мають подешевшати ліки Президент України Віктор Янукович доручив Раді національної безпеки і оборони України знизити ціни на лікарські засоби. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
  • Стартує конференція TEDxKyiv 2012 "Таланти. Освіта. Розвиток". ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ Стартує конференція TEDxKyiv 2012 "Таланти. Освіта. Розвиток". ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ Спільнота TEDxKyiv та портал "Платформа" запрошують переглянути онлайн-трансляцію конференції TEDxKyiv 2012 "Таланти. Освіта. Розвиток", що відбудеться 20 травня за участю освітян, бізнес-лідерів, науковців, митців, підприємців та дослідників.
  • На вихідні у Львові знову буде тепло На вихідні у Львові знову буде тепло Період похолодання завершується, і знову наступає теплий період. 19-20 травня у Львові та Львівській області синоптики прогнозують до +25...26°С.
  • Воду Личаківський район Львова отримає після 22 год. Воду Личаківський район Львова отримає після 22 год. Сьогодні, 18 травня, з 10:00 до 22:00 «Львівводоканал» припинить подачу води у Личаківський район. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Twitter стане україномовним? Twitter стане україномовним? Сервіс мікроблогів Twitter може отримати україномовний інтерфейс, повідомляється у блозі офіційного сайту ресурсу, присвяченому перекладам.
  • Укрзалізниця пропонує купувати квитки на поізд через Інтернет Укрзалізниця пропонує купувати квитки на поізд через Інтернет Від 17 травня пасажири, які користуються залізничним транспортом України, можуть купити квитки на поїзди через нову автоматизовану систему, яка працює в режимі online. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
  • Полотна Моне, Ренуара, Дюфі експонуватимуть у Львові 3 місяці Полотна Моне, Ренуара, Дюфі експонуватимуть у Львові 3 місяці У Львові стартувала масштабна виставка колекції творів «Живопис у Нормандії». Тут присутні твори Моне, Будена, Жеріко, Курбе, Коро, Дюфі, Ренуара тощо. Французьких художників виставляють у Львові вперше з 30-х років ХХ століття, запевнив директор Національного музею у Львові Ігор Кожан.
  • Кава продовжує життя, - науковці Кава продовжує життя, - науковці Тривалість життя любителів кави справді може бути більшою, ніж у тих, хто не її п’є. Дослідження тривало 14 років. Науковці вирахували, що за цей час чоловіків, які пили не менше 6 чашок кави на день, пішло з життя, з різних причин, на 10% менше, ніж представників групи, що не вживала кави.
  • Українці їздитимуть в Туреччину без віз з 1 серпня
  • Мешканцям 57 будинків на Сихові обіцяють гарячу воду з дня на день  Мешканцям 57 будинків на Сихові обіцяють гарячу воду з дня на день ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило гаряче водопостачання усім мешканцям Шевченківського району (а це 250 будинків) із випередженням графіку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Сьогодні обіцяють відновити рух біля Привокзального ринку у Львові Сьогодні обіцяють відновити рух біля Привокзального ринку у Львові Сьогодні о 20.00 для двостороннього руху транспорту відкриють вулицю Городоцьку біля Привокзального ринку. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігоря Фалюту.
  • Потяг Львів-Сімферополь-Львів запізниться на 12 годин Потяг Львів-Сімферополь-Львів запізниться на 12 годин У зв’язку з аварією на перегоні Краснопартизанська – Урожайна (Придніпровська залізниця), де 16 травня стався схід 19 вагонів вантажного поїзда, очікується запізнення поїздів №86/85 сполученням Львів-Сімферополь-Львів (до 12 годин) та №88/87 сполученням Ковель-Сімферополь-Ковель (до 10 годин), повідомили у прес-центрі ДТГО «Львівська залізниця».
  • Авіарейси "Львів-Краків" та "Львів-Вроцлав" коштуватимуть від 250 грн Авіарейси "Львів-Краків" та "Львів-Вроцлав" коштуватимуть від 250 грн 16 травня, в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького офіційно відкрили нові авіарейси Львів–Краків та Львів–Вроцлав. На відкритті були присутні генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд, директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев, директор департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Засадний, представник польських авіаліній Eurolot SA Матеуш Кокошінскі.
  • Які ліки варто взяти у відпустку Які ліки варто взяти у відпустку Починається сезон відпусток. І будь-яка розсудлива людина, збираючись не тільки на курорт, але навіть і на дачу, згадає про ліки. Що обов‘язково потрібно взяти з собою?
  • У Львові упродовж двох днів сильні дощі та грози У Львові упродовж двох днів сильні дощі та грози 17 травня у Львівській області місцями сильні дощі, грози, пориви північно-західного вітру, в окремих районах шквали 15 – 20 м/с, град.
  • Перепустки для в`їзду в центр Львова на Євро-2012 видаватимуть вже цього тижня Перепустки для в`їзду в центр Львова на Євро-2012 видаватимуть вже цього тижня Як поінформував заступник директора департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Вілюра, перепустки для заїзду у центральну частину міста та територію, прилеглу до стадіону «Арена Львів», видаватимуть з кінця цього тижня.
  • Львівський онкоцентр та 35 житлових будинків не матимуть гарячої води 3 дні Львівський онкоцентр та 35 житлових будинків не матимуть гарячої води 3 дні На три дні ЛМКП «Львівтеплоенерго» припинило подачу гарячої води мешканцям 35 житлових будинків. Для проведення робіт з переврізки теплової мережі по вул. Стрийській, ЛМКП «Львівтеплоенерго» сьогодні, 16 травня з 13.00 припинило подачу гарячої води споживачам житлових будинків по вул. Стрийській, 47-107, Гашека, 20а, 22а, Скорини, 28-40. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Гайтана провела репетицію виступу на "Євробаченні" у Баку. ВІДЕО Гайтана провела репетицію виступу на "Євробаченні" у Баку. ВІДЕО У Баку, де цього року пройде пісенний конкурс "Євробачення", пройшли перші репетиції. Офіційний сайт конкурсу оприлюднив відеозаписи виступів учасників, зокрема і Гайтани.
  • Сьогодні у Львові - безкоштовні заняття у фітнес-клубах Сьогодні у Львові - безкоштовні заняття у фітнес-клубах У Львові в межах Тижня сім'ї сьогодні можна відвідати безкоштовні заняття у фітнес-клубах - повідомляє Zaxid.net
  • В Україні може з В Україні може з'явитись 9 рівнів зарплат Віце-прем'єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко обіцяє домогтися введення фіксованих рівнів заробітної плати залежно від кваліфікації працівника. Про це він заявив, відповідаючи на запитання користувачів соціальної мережі Facebook.
  • Ідеальним сніданком вчені визнали яйця Ідеальним сніданком вчені визнали яйця Яйця названі ідеальним сніданком! Вони дають можливість не відчувати виснажливого почуття голоду до самого обіду. За словами дослідників з Університету Луїзіани, яйця працюють як природний репрессор голоду.
  • У Львові пройде "Італійський тиждень-2012" У Львові пройде "Італійський тиждень-2012" Торгово-промислова палата Італії в Україні спільно з посольством Італії організує проект Дні Італії в Україні «Італійський тиждень-2012», у межах якого у Львові покажуть картини сучасних італійських художників «Кольорові послання з Італії» (приміщення Львівської національної галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3).
  • 13 червня у Львові - "ЄВРОвихідний" 13 червня у Львові - "ЄВРОвихідний" Середу, 13 червня, день проведення матчу Євро-2012, оголошено вихідним днем. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • З 1 червня у Львові працюватиме нова інформаційна служба З 1 червня у Львові працюватиме нова інформаційна служба У Львові Інформаційна служба міста на час Євро-2012 працюватиме за телефоном: +38 032 297-55-55. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • З кінця травня пасажирам потягу Київ-Львів обіцяють доступ до інтернету З кінця травня пасажирам потягу Київ-Львів обіцяють доступ до інтернету Введення телекомунікаційної мережі в експлуатацію з наданням послуг доступу до мережі Internet пасажирам швидкісних поїздів заплановано на 28 травня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
  • Модні тенденії літа-2012. Поради дизайнера Модні тенденії літа-2012. Поради дизайнера Що носити цього літа, щоб виглядати модним? І як своїм кежуал-гардеробом привернути увагу протилежної статі? Цими та іншими порадами з глядачами програми «Дрес-код» поділилась львівський дизайнер Ольга Романова. Добірку найцікавіших рекомендацій дивіться нижче.
  • Цього тижня на львів Цього тижня на львів'ян очікує холодна і дощова погода 16-17 травня в західних областях, за прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, очікується похолодання і дощова погода, вдень 17 травня в Україні місцями сильні дощі (в Карпатах дуже сильні дощі, 17 травня з мокрим снігом); в Україні грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.
  • На Львівській залізниці скасують 15 потягів На Львівській залізниці скасують 15 потягів Львівська залізниця готова до нового графіку руху поїздів: 27 травня о 00.00 на залізничному транспорті України буде введено новий графік руху поїздів на 2012-2013 роки - повідомили ZAXID.NET на Львівській залізниці.
  • «Львів потребує капремонту», - Павло Табаков «Львів потребує капремонту», - Павло Табаков Львів потребує капітального ремонту. Таку думку у коментарі до рубрики порталу Твоє місто «Львів: погляд збоку» висловив переможець пісенного проекту «Голос країни. Нова історія» Павло Табаков.
  • Google та Яндекс допоможуть об Google та Яндекс допоможуть об'їхати перекриті на чаc Євро 2012 вулиці Львова Як повідомив директор департаменту «Євро 2012» Львівської міської ради Олег Засадний, місто Львів працює з компаніями Google, Яндекс щодо розміщення схем об’їздів перекритих на час Євро 2012 вулиць міста. Про це "Твоє місто" повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".
  • 2-4 червня в Україні - вихідні 2-4 червня в Україні - вихідні На Трійцю українці матимуть три вихідних дні: в суботу - 2 червня, неділю – 3 червня та понеділок – 4 червня. Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням визначив святкові та неробочі дні в Україні у 2012 році, а також рекомендував відповідний графік перенесення робочих днів. З урахуванням положень статті 73 Кодексу законів про працю України, в 2012 році на підприємствах, в установах, організаціях робота не буде проводитись 3 червня - Трійця (неділя).
  • З 28 травня товари у центр Львова доведеться возити вночі З 28 травня товари у центр Львова доведеться возити вночі Під час Євро 2012 у Львові постачальників товарів до закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, що розташовані у центрі міста, просять здійснювати заїзд та розвантаження продуктів у нічний час, до 08.00 год ранку. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Завтра стартує ЗНО. Список необхідних документів Завтра стартує ЗНО. Список необхідних документів 15 травня в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Перший іспит, з якого складатимуть тестування абітурієнти цього року, є хімія, наступний – російська мова. Тестування, яке є обов’язковим для вступу на всі спеціальності вищих навчальних закладів – українська мова та література – проходитиме два дні (21 та 22 червня), повідомили в Громадянській мережі ОПОРА .
  • На час ЄВРО у центрі Львова обмежать рух транспорту. СХЕМА На час ЄВРО у центрі Львова обмежать рух транспорту. СХЕМА Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 в центральній частині Львова буде створена пішохідна зона та, відповідно, обмежений рух транспорту. Пішохідна зона обмежуватиметься просп. Свободи, вул. Торгова, вул. Гавришкевича, вул. Підвальна, вул. Валова, пл. Галицька, та діятиме з 28 травня до 5 липня. Окрім того, тільки у дні матчів УЄФА ЄВРО 2012 – 9, 13 та 17 червня – рух транспорту буде обмежений також в межах, так званого, малого автотранспортного кільця - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"
  • Про надзвичайну ситуацію львів Про надзвичайну ситуацію львів'яни вже можуть повідомляти за номером 112 Система екстреного виклику 112 технічно готова до впровадження і після отримання телефонного номера у Львівській області. Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління МНС України у Львівській області Іван Дідух.
  • Львівський аеропорт оголосив конкурси на duty-free магазин та кав Львівський аеропорт оголосив конкурси на duty-free магазин та кав'ярню Міжнародний аеропорт Львів оголосив чотири конкурси на визначення агентів з продажу в новому терміналі, в тому числі з організації магазину преси та спеціалізованого магазину шоколаду. Про це повідомлено на сайті аеропорту «Львів». Також оголошено конкурси на визначення агента з організації магазину безмитної торгівлі та закладу громадського харчування – кав'ярні. Останній термін подачі документів на участь у конкурссах - 15 травня.
  • Кубок Євро-2012 у Львові виставлять 24-25 травня Кубок Євро-2012 у Львові виставлять 24-25 травня 23-25 травня у рамках проекту «Зустрінь Кубок» європейський трофей привезуть до Львова. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів 2012».
  • У Львові встановлять однакові смітники
У Львові встановлять однакові смітники Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення «Про затвердження ескізів типового вигляду урн для сміття у м. Львові». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • З 16 травня EuroLOT літатиме зі Львова до Кракова та Вроцлава З 16 травня EuroLOT літатиме зі Львова до Кракова та Вроцлава EuroLOT (Polska Regionalna Linia Lotnicza Eurolot) відкриє нові маршрути зі Львова до Кракова і Вроцлава. Відтак, перші рейси відбудуться вже 16 травня.
  • Перець запобігає утворенню жирових відкладень Перець запобігає утворенню жирових відкладень Не так давно дослідників з Університету Каліфорнії зацікавив факт того, що, з‘ївши гострий чилійський перець, люди завжди пітніють. Виходить, за рахунок гострої їжі можна підвищувати температуру тіла та спалювати зайві кілограми.
  • Відтепер потяг зі Львова до Києва їхатиме п Відтепер потяг зі Львова до Києва їхатиме п'ять годин 7 та 8 травня відбулося випробування нового міжрегіонального електропоїзда Hyundai на напрямку Київ – Львів – Київ. Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.
  • «Тебе шукає робота!», - 15 травня у Львові пройде Ярмарок вакансій «Тебе шукає робота!», - 15 травня у Львові пройде Ярмарок вакансій 15 травня у Львові на проспекті Свободи відбудеться ярмарок вакансій «Тебе шукає робота!». Про це розповів в.о. директора Львівського обласного центру зайнятості Василь Буртник.
  • Мін Мін'юст шукає підприємців-нелегалів В Україні проведуть інвентаризацію юридичних та фізичних осіб-підприємців, які були зареєстровані до 1 липня 2004 року. Про це повідомляє прес-служба міністерства Юстиції.
  • У Львівській області подорожчали м У Львівській області подорожчали м'ясо, риба та кава У Львівській області у квітні порівняно з березнем ціни на продукти харчування знизились на 0,2%. Овочі подешевшали в середньому на 1,9%, а от алкогольні напої та тютюнові вироби навпаки стали дорожчими, - повідомили в управлінні статистики у Львівській області.
  • Українські токсикологи радять бути обережними з овочами Українські токсикологи радять бути обережними з овочами Овочевий сезон в Україні набирає обертів. Полиці супермаркетів та базарів щодня поповнюються свіжими порціями овочів і фруктів із закритого ґрунту. У Міністерстві охорони здоров ’я запевняють: все, що українці бачать сьогодні у продажу – безпечне, перевірене і якісне. Проте головний токсиколог Борис Шейман дотримується думки, що все це відносно. Смерть від отруєння займає 5-те місце в українському рейтингу смертності за 2011 рік.
  • У Львові з У Львові з'являться нові дорожні знаки. ФОТО До Євро 2012 в місті будуть розміщені окремі системи знаків для пішоходів та для водіїв. Пішохідні вказівники – фіолетового кольору з білими стрілками, дорожні – білого кольору з чорними символами або текстом - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"
  • Список вулиць Львова, де заборонено паркуватись на час Євро-2012 Список вулиць Львова, де заборонено паркуватись на час Євро-2012 Львівська міськрада визначила перелік вулиць, де у дні проведення матчів Євро-2012 буде заборонено паркування транспортних засобів, у тому числі і на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування, - повідомила прес-служба Львівської міськради.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!