Новини
Сторінка:172117221723172417251726
  • В Україні можуть зникнути інтернет-аптеки
В Україні можуть зникнути інтернет-аптеки Кабінет міністрів України запропонував закрити інтернет-аптеки. Відповідний законопроект був зареєстрований у Верховній Раді наприкінці минулого тижня.
  • Уряд хоче запровадити паски безпеки в автобусах Уряд хоче запровадити паски безпеки в автобусах Міністерство інфраструктури прогнозує введення обов`язкового використання ременів безпеки при міжміських автобусних перевезеннях в 2012 році. Про це сказав директор департаменту безпеки міністерства Юрій Гержод.
  • Через 2 роки Львів матиме проект підземного міста Через 2 роки Львів матиме проект підземного міста На розробку проекту туристичного маршруту «Підземного Львова» треба два роки. Про це повідомив на брифінгу 14 листопада заступник міського голови Львова Василь Косів. За його словами, проект підземного туристичного маршруту зараз починають реалізовувати у підземеллі під Преображенською церквою.
  • У колишньому приміщенні Сихівської адміністрації буде новий дитячий садок У колишньому приміщенні Сихівської адміністрації буде новий дитячий садок Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР колишнє приміщення Сихівської районної адміністрації передане на баланс департаменту гуманітарної політики ЛМР. Як повідомили медіа-порталу "Твоє місто" в управлінні осіти ЛМР, по закінченню ремонтних робіт в садочку зможуть навчатись близько 275 дошкільнят.
  • МНС хоче відновити перехід на літній час
МНС хоче відновити перехід на літній час Навесні Україну можуть знову перевести на літній час. Повернення до нього лобіює Міністерство надзвичайних ситуацій.
  • На "Арену Львів" не пускатимуть з парасолями-тростинами та великими речами На "Арену Львів" не пускатимуть з парасолями-тростинами та великими речами Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові оприлюднила Правила поведінки глядачів на «Арені Львів». Серед них - заборона проносити на стадіон речі, більші за розміром 25×25×25 см, та предмети, які можуть бути використані як метальні (парасоольки типу «Тростина», шоломи, пляшки, чашки, склянки, у т.ч. консервні).
  • Від сьогодні на залізничний вокзал Львова знову можна доїхати трамваєм Від сьогодні на залізничний вокзал Львова знову можна доїхати трамваєм У Львові завершено ремонт вулиці Городоцької на перехресті з вулицею Степана Бандери. Відтак від сьогодні, 14 листопада, відкрито рух транспорту на перехресті цих вулиць та відновлено рух трамваїв № 1, 9 та 6.
  • «У Львові найстильніше вдягаються дівчата", - Філіп Моленкот
«У Львові найстильніше вдягаються дівчата", - Філіп Моленкот В рамках Lviv Fashion Week весна/літо 2012 до Львова приїхав блогер з Німеччини Філіп Моленкот. Він відомий тим, що подорожує світом, відвідуючи тижні моди в різних містах і потім про це пише на своїй сторінці в Інтернеті.
  • Вулиця Богданівська у Львові буде перекрита від завтра і майже до Нового року Вулиця Богданівська у Львові буде перекрита від завтра і майже до Нового року Як поінформували у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з 15 листопада на вул.Богданівській прокладатимуть каналізаційний колектор, - пише прес-служба Львівської міської ради.
  • Депутати хочуть підняти штрафи для водіїв
Депутати хочуть підняти штрафи для водіїв Наступного пленарного тижня Рада може прийняти кілька законопроектів, які суттєво ускладнять життя порушників Правил дорожнього руху.
  • Через футбольний матч завтра у Львові відбудуться зміни в русі транспорту Через футбольний матч завтра у Львові відбудуться зміни в русі транспорту 15 листопада у період від 17.00 до 24.00 години у Львові на території стадіону «Арена-Львів» на вулиці Стрийській відбудеться футбольний матч. У зв’язку з проведенням цього спортивного заходу передбачено деякі зміни в організації дорожнього руху, - повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.
  • Сьогодні в США закінчується Шоколадне шоу Сьогодні в США закінчується Шоколадне шоу 14-те щорічне Шоколадне шоу у Нью-Йорку стартувало у четвер . Захід триває четвертий день.
  • Завтра у Львові відбудеться TEDxLviv (онлайн-трансляція) Завтра у Львові відбудеться TEDxLviv (онлайн-трансляція) Завтра, 12 листопада у Львові відбудеться TEDxLviv «Точка перетину» - зустріч, на якій люди з різних галузей обговорюватимуть новітні ідеї у сферах комунікацій, мистецтва, волонтерства тощо. Квитків на захід вже немає. Онлайн-трансляцію забезпечує медіа-портал «Твоє місто» у партнерстві з порталом освітніх подій Platfor.ma.
  • Вболівальників просять приходити на гру України-Австрії на три години швидше. Квитків- і досі немає Вболівальників просять приходити на гру України-Австрії на три години швидше. Квитків- і досі немає Вболівальників просять приходити на перший футбольний матч стадіону "Арена Львів", що відбудеться 15 листопада, завчасно. У той час, як свідчить моніторинг медіа-порталу "Твоє місто", придбати квитки на гру неможливо вже майже протягом доби.
  • Техніка для прибирання снігу у Львові готова на 100%  – Олійник
Техніка для прибирання снігу у Львові готова на 100% – Олійник У Львові вже готова техніка для прибирання снігу. Про це 10 листопада під час звіту про підготовку міста до зими розповів в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, начальник управління інженерного господарства Львівської міської ради Володимир Олійник.
  • На Сихові стане на одну церкву більше На Сихові стане на одну церкву більше На земельній ділянці на вул. Майданній – вул. Садибній невдовзі постане нова церква. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Ремонт цирку у Львові обіцяють закінчити до кінця року Ремонт цирку у Львові обіцяють закінчити до кінця року Ремонт Львівського цирку обіцяють закінчити до кінця 2011 року, повідомив комерційний директор Львівського державного цирку Роман Здреник.
  • УФІ: «Квитків немає. Коли буде – не знає ніхто»
УФІ: «Квитків немає. Коли буде – не знає ніхто» Після повідомлення у ЗМІ про те, що у магазинах Львова квитків на матч Україна – Австрія не залишилось, «Твоє місто» вирішило з`ясувати, де можна придбати квитки на гру.
  • На завтра синоптики прогнозують похолодання з ожеледицею На завтра синоптики прогнозують похолодання з ожеледицею Як повідомив Львівський обласний гідрометцентр, завтра у Львові очікується на деяких ділянках доріг ожеледиця.
  • З наступного року львів`яни більше не платитимуть за тепло влітку З наступного року львів`яни більше не платитимуть за тепло влітку Сьогодні, 10 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради, було прийнято рішення про скасування двоставкового тарифу, також було скасовано ухвалу «Про визначення виконавця житлово-комунальних послуг» та існуючий тариф на послуги теплопостачання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Квитків на матч Україна - Австрія у продажу немає. Але чи будуть?
Квитків на матч Україна - Австрія у продажу немає. Але чи будуть? У Львові призупинили продаж квитків на матч Україна-Австрія, який відбудеться 15 листопада на новому стадіону «Арена Львів». Таку інформацію оприлюднено на сайті магазину, який продає квитки на гру. Журналісти "Твого міста" розпочинають власний експеримент.
  • Один з українських мобільних операторів вводить оплату за звіти про доставку SMS
Один з українських мобільних операторів вводить оплату за звіти про доставку SMS Мобільні оператори шукають нові способи для заробітку. Із 15 листопада абоненти МТС-Україна будуть платити 3 коп. за кожне підтвердження про доставку SMS. Експерти вважають, що приклад оператора цілком можуть наслідувати і конкуренти, - пише газета КоммерсантЪ-Украина.
  • Аеропорт Львова буде названий на честь Данила Галицького
Аеропорт Львова буде названий на честь Данила Галицького Міжнародний аеропорт «Львів» отримав назву на честь засновника міста – короля Данила Галицького. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України прийняте сьогодні, 9 листопада, на засіданні уряду за поданням віце-прем'єр-міністра України, міністра інфраструктури Бориса Колеснікова.
  • Сьогодні вночі проїзд по вулиці Брюховецькій буде обмежено Сьогодні вночі проїзд по вулиці Брюховецькій буде обмежено Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, з 23:00 10 листопада і до 06:00 11 листопада рух транспорту по вул. Брюховецькій, 210 (залізничний переїзд) буде перекрито.
  • Купити квитки на матч Україна-Австрія журналістам не вдалось Купити квитки на матч Україна-Австрія журналістам не вдалось Квитки на матч збірних України та Австрії, який відбудеться 15 листопада на «Арені Львів», купити практично нереально. У цьому переконалися журналісти «Львівського порталу».
  • В Україні може подорожчати молоко В Україні може подорожчати молоко В Україні зростають закупівельні ціни на молоко, а з ними, напевно, і підвищиться вартість продукту для кінцевого споживача, - повідомляє Finance.ua.
  • Стоматологи визнали зубні пасти від карієсу міфом Стоматологи визнали зубні пасти від карієсу міфом Німецькі стоматологи та фізики спростували міф про здатність зубної пасти захищати зуби від карієсу. Окрім того, що зубна паста від карієсу - це міф, вона ще й має небезпечні властивості, які руйнують зуби.
  • Стартував продаж квитків на першу гру на "Арені Львів" (адреси та ціни) Стартував продаж квитків на першу гру на "Арені Львів" (адреси та ціни) 8-ого листопада стартував продаж квитків на перший футбольний матч львівської арени. А вже сьогодні, 9-ого листопада, придбати квитки на товариську гру збірних України та Австрії, яка відбудеться 15 листопада 2011 року, можна у 14 магазинах міста.
  • У 2012-ому закордонні паспорти подорожчають у чотири рази
У 2012-ому закордонні паспорти подорожчають у чотири рази З 1 січня 2012 року в Україні подорожчає стандартне оформлення закордонного паспорта. Згідно з постановою Кабінету Міністрів Україні від 26 жовтня 2011 р. N 1098, з нового року в Україні діятиме новий "прайс" на послуги МВС та ДМС.
  • До 2012 року у світі майже повністю перестануть випускати музичні компакт-диски
До 2012 року у світі майже повністю перестануть випускати музичні компакт-диски Найбільші звукозаписуючі лейбли, за інформацією обізнаних веб-джерел, як пише The Register, вже до кінця 2012 року майже повністю припинять випуск нових музичних компакт-дисків.
  • Страхову медицину в Україні почнуть впроваджувати у 2015 році
Страхову медицину в Україні почнуть впроваджувати у 2015 році У 2015 році в Україні почне впроваджуватися страхова медицина. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Олександр Аніщенко під час зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації.
  • Carpatair скорочує рейси до Львова
Carpatair скорочує рейси до Львова Авіакомпанія Carpatair в зимовому розкладі 2011/2012 зменшила частоту польотів на маршрутах Львів-Тімішоара і Чернівці-Тімішоара, а також закрила рейс Одеса-Тімішоара.
  • Вакцину від грипу у Львові продають у 6 аптеках Вакцину від грипу у Львові продають у 6 аптеках Держсанепідслужба Львівської області подає перелік аптечних установ Львова, де, cтаном на 7 листопада, можна придбати вакцину проти сезонного грипу.
  • Через матч Україна-Австрія у Львові курсуватиме додатковий транспорт (схема руху) Через матч Україна-Австрія у Львові курсуватиме додатковий транспорт (схема руху) 15 листопада під час футбольного матчу між збірними України та Австрії у Львові, який проходитиме на новому стадіоні, курсуватиме додатковий транспорт. Ці маршрути не матимуть відповідних номерів, а на табло буде висвітлено, що це додатковий транспорт. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.
  • У Львові спростили процедуру отримання допомоги на поховання взимку
У Львові спростили процедуру отримання допомоги на поховання взимку 3 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати прийняли зміни до Ухвали, якими спрощено процедуру отримання допомоги на поховання в зимовий період, яка виплачується з бюджету міста.
  • У Львові відкрили для руху транспорту вулиці Повітряну і Рибну (оновлено)
У Львові відкрили для руху транспорту вулиці Повітряну і Рибну (оновлено) У Залізничному районі закінчили ремонт вул. Повітряної, у Галицькому - вул. Рибної. Відтак ці вулиці відкрили для руху транспорту, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Цього тижня у Львові законсервують фонтан перед Оперним театром Цього тижня у Львові законсервують фонтан перед Оперним театром До кінця тижня у Львові законсервують фонтан біля Оперного театру. Про це 7 листопада повідомила голова Галицького району міста Ірина Маруняк.
  • Конкурс «Найстильніший гість Lviv Fashion Week» продовжено до 14 листопада
Конкурс «Найстильніший гість Lviv Fashion Week» продовжено до 14 листопада Конкурс на визначення найстильнішого гостя Lviv Fashion Week весна/літо 2012 продовжено до 17.00 14 листопада. Дату оголошення переможця перенесено через ймовірні накручування голосів, які не дозволяють справедливо встановити найстильнішого гостя.
  • У новому терміналі львівського аеропорту вже змонтували ліфти  У новому терміналі львівського аеропорту вже змонтували ліфти У приміщеннях нового терміналу Міжнародного аеропорту «Львів» закінчують внутрішньо-оздоблювальні роботи. Про це повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012» з посиланням на Нацагентство Євро (Укрєвроінфрапроект).
  • Завтра частина львів`ян буде без води (оновлено) Завтра частина львів`ян буде без води (оновлено) Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, через підключення водогону на вул. Пасічній та Бортнянського у Львові завтра, 8 листопада, частково не буде води в Личаківському та Залізничному районах.
  • До матчу Україна-Австрія львівський стадіон повністю дороблять, - Колесніков
До матчу Україна-Австрія львівський стадіон повністю дороблять, - Колесніков Найближчим часом на нещодавно відкритому євростадіоні у Львові буде усунуто всi недопрацювання. «Арена Львів» буде повністю готова прийняти перший футбольний матч між збiрними України та Австрiї. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков.
  •  З 1 січня маршрутки у Львові їздитимуть за новими маршрутами та з новими номерами З 1 січня маршрутки у Львові їздитимуть за новими маршрутами та з новими номерами З першого січня наступного року у Львові змінюється система руху громадського транспорту – будуть нові маршрути та нова нумерація. Іншим буде і розташування кінцевих зупинок. Окрім того міська влада планує підвищити ціну за проїзд у громадському транспорті та за парковку в центрі міста, до квітня 2012 року впровадити електронні квитки, а до 2017 року - повністю оновити автобусний парк у місті.
  • У Львові найдешевші квартири на Сихові, найдорожчі - в центрі У Львові найдешевші квартири на Сихові, найдорожчі - в центрі З першого по сьоме листопада 2011 середня ціна продажу 1-3 кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові знизилася на 0,07% ($ 1) до $ 1 423 за кв.м, - повідомляє компанія SV-Development. Найдешевшим залишався Сихівський район, із середнім показником $ 1 167/кв.м., а найдорожчим Галицький район, де середня ціна продажу склала $ 1 767/кв.м.
  • Влада хоче посилити вимоги до споживчого кредитування Влада хоче посилити вимоги до споживчого кредитування Взяти споживчий кредит (купівля меблів, побутової техніки) скоро стане складніше: Кабмін звернувся до Нацбанку з пропозицією посилити вимоги до позичальників з урахуванням їхньої платоспроможності. Як саме - Нацбанк не уточнює, - пише "Сегодня".
  • У наступному році Кабмін виділить 350 млн грн на цифрове телебачення
У наступному році Кабмін виділить 350 млн грн на цифрове телебачення У проекті Державного бюджету України на 2012 рік передбачено виділення понад 350-ти мільйонів гривень на створення в країні цифрового телебачення. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, виступаючи в суботу на святкуванні з нагоди 60-річчя українського телебачення.
  • Цього місяця у Львові відкриють візовий пункт Польщі Цього місяця у Львові відкриють візовий пункт Польщі У Львові 18 листопада відкриють Пункт прийому візових анкет. Пункт працюватиме за адресою: вул. Садова, 2A. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Власникам джипів та нових іномарок треба чимшвидше «перевзути» свої авто Власникам джипів та нових іномарок треба чимшвидше «перевзути» свої авто Водії повинні чимшвидше «перевзути» свої авто на зимову резину. Особливо варто поспішити власникам джипів та нових іномарок, оскільки шини до таких автомобілів часто мають нетипові розміри і, якщо їх розкуплять, машина може залишитись без зимового «взуття». Таку думку у коментарі для медіа-порталу «Твоє місто» висловив керівник шинного центру Назар Горачек.
  • Купити авто у кредит стає важче Купити авто у кредит стає важче На ринку автомобільного кредитування за місяць відбулися значні зміни. Так, сегмент кредитування нових автомобілів покинули відразу два гравця з числа 50-ти банків-лідерів по активах: кредити перестали видавати VAB Банк і Правекс-Банк, - пише Автоцентр.
  • Вулицю Личаківську планують відкрити до кінця тижня Вулицю Личаківську планують відкрити до кінця тижня На вулиці Личаківській до кінця тижня планують закінчити усі роботи, а в суботу влаштовуватимуть контактну мережу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Вода у Франківському районі буде о 18.00 Вода у Франківському районі буде о 18.00 На вулиці Сахарова сталася аварія на магістральному водогоні. Через це припинено водопостачання у Франківський район міста, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Верховна Рада зменшила обов`язкову частку українcького продукту в ефірі Верховна Рада зменшила обов`язкову частку українcького продукту в ефірі 3 листопада Верховна Рада ухвалила закон, що передбачає скасування квот на українську музику в ефірі та зменшення квот на національний аудіовізуальний продукт з 50% до 25%. 238 народних депутатів підтримали законопроект у другому читанні і в цілому, хоча Головне юридичне управління парламенту рекомендувало відправити його на повторне друге читання, оскільки він потребує суттєво доопрацювання.
  • Українці зможуть безмитно ввозити товари на суму до 1 тис. євро Українці зможуть безмитно ввозити товари на суму до 1 тис. євро Верховна Рада збільшила максимальну сумарну вартість товарів, що не оподатковуються і ввозяться в ручній поклажі або у багажі один раз на 10 днів, з 200 євро до 1 тис. євро.
  • Завтра у Львові стартує ярмарок товаровиробників Харкова Завтра у Львові стартує ярмарок товаровиробників Харкова З 4 до 17 листопада у Львові відбуватиметься ярмарок товаровиробників Харкова, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Наступного сезону наречені можуть сміливо вдягати чорні весільні сукні, - О. Муха Наступного сезону наречені можуть сміливо вдягати чорні весільні сукні, - О. Муха Своїм показом вечірніх та весільних суконь «закрила» Lviv Fashion Week весна/літо 2012 українська дизайнер Оксана Муха. Порадами для майбутніх наречених та випускниць стосовно кольору урочистих суконь модельєр поділилась із медіа-порталом «Твоє місто» під час онлайн-трансляції Львівського тижня моди.
  • Квитки на перший матч "Львів-Арени" коштуватимуть від 20 грн Квитки на перший матч "Львів-Арени" коштуватимуть від 20 грн Найдешевші квитки на товариський матч з футболу між національними збірними України та Австрії продаватимуть по 20 гривень. Про це 3 листопада на сесії Львівської міської ради заявив міський голова Андрій Садовий.
  • Близько 8% американських компаній звільняють своїх співробітників через соцмережі Близько 8% американських компаній звільняють своїх співробітників через соцмережі Соціальні мережі, такі як Facebook, Twitter, Myspace, де люди обмінюються фотографіями, улюбленими піснями і знаходять колишніх однокласників, нараховують мільйони користувачів. Однак інколи особисті дані допомагають шахраям обікрасти вас або ж дають підстави для вашого звільнення. Що не варто писати у соцмережах - далі.
  • Спеціальні сайти допомагають порівнювати ціни різних інтернет-магазинів Спеціальні сайти допомагають порівнювати ціни різних інтернет-магазинів Блукати сайтами у пошуках потрібної речі за потрібною ціною так само недоцільно і виснажливо, як і хаотично ходити звичайними магазинами. Тому скористайтеся сайтами порівняння цін. Як вигідніше здійснювати закупи онлайн, - читайте далі.
  • Голда Виноградська: «У Львові жінки носять дуже багато прикрас, які відволікають увагу» Голда Виноградська: «У Львові жінки носять дуже багато прикрас, які відволікають увагу» «У Львові жінки носять дуже багато прикрас і камінців, які відволікають увагу від їхнього образу». Такою думкою із медіа-порталом «Твоє місто» під час онлайн-трансляції Lviv Fashion Week весна/літо 2012 поділилась українська дизайнерка львівського походження GOLDA, або ж - Голда Виноградська.
  • ДАІ скоротила перелік платних послуг
ДАІ скоротила перелік платних послуг Кабінет Міністрів України опублікував повний перелік послуг, за які споживачі будуть платити, при отриманні послуг та документів від МВС. Про це йдеться в постанові Кабміну від 26 жовтня.
  • Молодим вченим надаватимуть пільгові кредити на придбання житла Молодим вченим надаватимуть пільгові кредити на придбання житла Кабінет Міністрів України затвердив План заходів із залучення молодих учених до роботи в наукових установах та вищихнавчальних закладах. Відповідне розпорядження схвалено на засіданні Уряду 31 жовтня цього року.
Сторінка:172117221723172417251726
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!