Адаптивний карантин восени та перша «бронза» з артистичного плавання на Олімпіаді. Головне

2039 0
Усі новини за минулу добу, які ви могли пропустити.
фото: www.epravda.com.uа

фото: www.epravda.com.uа

Наразі влада не планує запроваджувати локдаун, а дотримуватиметься адаптивного карантину. Про це розповів головний санітарний лікар України Ігор Кузін. Він зауважив, що за світовим досвідом можна побачити, що наприкінці осені і на початку зими більшість країн посилюють карантинні обмеження. Втім, Кузін відкидає повідомлення деяких ЗМІ про нібито запровадження чергового локдауну з 4 вересня.

Читайте також: Львівська борчиня виборола бронзу для України на Олімпіаді у Токіо 

Збірна України вперше взяла «бронзу» в командних змаганнях з артистичного плавання на Олімпіаді-2020 у Токіо.

Сто українських вогнеборців перебувають у Греції, щоб допомагати у ліквідації масштабних лісових пожеж.

Цього року на Львівщині відомо щонайменше 15 фактів про розграбування солдатських могил, які загинули під час Першої і Другої світових воєн різних військових формувань.

Вчора, 7 серпня, благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» зібрав майже півмільйона гривень для облаштування кабінету функціональної діагностики для лікування онкохворих дітей.

Читайте також: Ярослава Магучіх здобула олімпійську «бронзу» у стрибках в висоту

За фактом жорстокого поводження з тваринами у Львові поліцейські відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усі обставини загибелі двох собак, яких отруїли невідомі. 

Дарія Гірна, львів'янка та журналістка, розповіла про те, чому цього року під час Олімпіади 2020 у Федерації гімнастики України відбувся історичний злам. І які прецеденти повпливали на це.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!