На правах реклами

AHUB події. Бізнес-поради від радниці АП та заступниці міністра цифрової трансформації

2228 0
AHUB AFISHA запрошує на нові онлайн-події для бізнесу. Приєднатися до онлайн-трансляцій може кожен охочий.

Креативний проєкт AHUB від Альфа-Банку Україна продовжує наповнювати свою AHUB AFISHA новими цікавими подіями, лекціями, дискусіями від топових спікерів. Поки що лише онлайн.

Але організатори мають надію, що карантин нарешті завершиться і заплановані офлайн-події в AHUB, що на площі Ринок, обов'язково пройдуть.

Наступними подіями квітня стануть Youtube-зустрічі, до яких можуть приєднатися усі бажаючі з усієї України.

Одна з них – це лекція «Організаційне лідерство». На тему організаційного лідерства говоритиме засновниця і директорка Школи HRM, радниця Адміністрації Президента України, творчиня першої кафедри менеджменту в Україні Анна Власова. Вона уже понад 20 років проводить програми професійного розвитку для менеджерів з управління людськими ресурсами та програми управлінського розвитку для власників і топ-менеджерів.

Тема є надзвичайно актуальною, адже лідерство є найважливішою управлінською компетенцією в епоху інформаційної революції і тотальних змін. І всі компанії прагнуть мати у своїй команді справжніх лідерів. Однак визначення лідерства – різне, і залежить від цінностей компанії. Лекція, зокрема, охопить 4 теми:

1. Види лідерства;

2. Концепція Leadership Pipeline;

3. Організаційний дизайн;

4. Організаційні зміни.

Онлайн-лекція відбудеться 21 квітня, о 19:00. Подивитися у вільному доступі цей ефір можна буде за цим посиланням. Усі учасники, які відвідають трансляцію, отримають конспект лекції в подарунок.

Ще одна подія – відкрита дискусія «Інструменти для розвитку малого і середнього бізнесу». Проведе її заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан. Вона відповідає за національні проєкти Дія. Бізнес та Дія. Цифрова освіта, напрямки онлайн-безпеки та євроінтеграції.

Зокрема, Валерія Іонан у прямому YouTube-ефірі поділиться своєю експертною думкою на тему розвитку малого і середнього бізнесу та разом із модератором обговорить можливості для сучасного бізнесу і відповість на актуальні питання від гостей.

Онлайн-лекція відбудеться 27 квітня, о 19:00. Щоб приєднатися, потрібно перейти за посиланням на Youtube.

Заняття включатиме теоретичну частину та інтерактив. Учасники зможуть запитувати у чаті, спілкуватися зі спікером та писати коментарі під час ефіру.

Організатори вже готують наступні цікаві події, за анонсами яких можна слідкувати у розділі AHUB AFISHA.

AHUB – проєкт Альфа-Банку Україна, який допомагає розвивати потенціал його клієнтів. Це багатофункціональний креативний простір з коворкінгом, переговорними кімнатами й освітньою програмою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!