Львівський стартап придбав американський розробник штучного інтелекту

18142 0
Відтак, UiPath відкриває вакансії у Львові.
Фото: siliconangle.com

Фото: siliconangle.com

Американський розробник у галузі штучного інтелекту UiPath придбав львівський ІТ-стартап StepShot, про це повідомляє СЕО StepShot Олександр Ремінний.

Читайте також: Львів потрапив до світового рейтингу стартап-міст

StepShot працює над автоматизованим документуванням процесів і спільно з UiPath займатиметься напрямком RPA (Robotic Process Automation), що є основним для американської компанії.

Відтак, за словами Олександра Ремінного, UiPath відкриває вакансії у Львові. Він зазначає, що це не аутсорсинг, а робота на компанію напряму.

Читайте також: Як львівський стартап рятує від підробок картини та урни з прахом

UiPath – провідний світовий постачальник програмного забезпечення з роботизації бізнес-процесів (Robotic Process Automation, RPA), що увійшов до рейтингу компаній, які найактивніше розвиваються. Торік восени компанію оцінювали у 3,5 млрд доларів, а вже цьогоріч навесні – у 7 млрд.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!