Андрій Білий звільняється з Львівської міськради

4084 0
Коли буде конкурс на директора департаменту мобільності, то він планує подавати свою кандидатуру на цю посаду.
Фото: Андрій Білий / Фейсбук

Фото: Андрій Білий / Фейсбук

Виконувач обов’язків керівника управління безпеки міста та заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий повідомив про те, що йде з Львівської міськради. Інформацію про він підтвердив у коментарі Tvoemisto.tv, а також уточнив, що сьогодні писатиме заяву на звільнення.

Як пояснив Андрій Білий, він планував завершити роботу ще після виборів міського голови минулого року, але міський голова тоді запропонував створити департамент міської мобільності.

«За цей час ми підготували все для створення департаменту: розмежування повноважень, структуру… Далі ситуація від мене не залежить. Я розумію, що треба провести ще декілька сесій депутатів, і декілька ухвал треба підтримати… Щось мені підказує, що до вересня департаменту не буде. Тому, не бачу потреби витрачати гроші громади на мою заробітну плату. Тому, прийняв рішення – зараз пишу заяву на звільнення», – каже він.

Читайте також: Що правда, а що ні. Фактчекінг звернення депутатів щодо Андрія Білого

Водночас, за його словами, коли буде конкурс на директора департаменту мобільності, то планує подавати свою кандидатуру на цю посаду.

«І тут бачу переваги: по-перше, зекономимо кошти громади, по-друге, якщо буде кращий кандидат від мене – буду тільки радий. Якщо все ж таки переможу на конкурсі, то буду мати достатньо енергії для того, щоби цю роботу розкрутити», – каже він.

Андрій Білий пропрацював у міськраді чотири роки. У 2017 році його призначили радником міського голови Андрія Садового, а через рік його – заступником директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Цьогоріч після звільнення Юрія Діля він став також в.о. керівника управління безпеки міста.

Ольга Коваль
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!