Аваков подав у відставку

1511 0
Арсен Аваков обімає посаду міністра внутрішніх справ із 27 лютого 2014 року.
Фото: Segodnya.ua

Фото: Segodnya.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав у відставку. Відповідну заяву він оприлюднив на сайті МВС.

«Відповідно до частини першої статті 18 Закону України «Про Кабінет Міністрів України» подав заяву про відставку з посади Міністра внутрішніх справ. Дякую команді МВС за роки спільної праці. Дякую кожному офіцеру, рядовому і службовцю», – написав він.

Нагадаємо, Арсен Аваков обімає посаду міністра внутрішніх справ із 27 лютого 2014 року. Раніше він був головою Харківської ОДА, нардепом. У 2012 році, до того, як був обраний народним депутатом від БЮТ, був оголошений у міжнародний розшук через звинувачення у перевищенні влади та службового становища. Сам Арсен Аваков та його однопартійці казали, що це політичне переслідування. Під час перебування Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ сталась низка скандалів. У Львові, зокрема, пройшли акції протесту з вимогою його відставки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!