На Топольній збудують житловий квартал із садочком. Візуалізація

10168 0
Забудовником ЖК є ТзОВ «Авалон Інкомпані», співвласником якого, за його ж словами, є львівський бізнесмен і депутат Григорій Козловський.
Візуалізація: ЛМР

Візуалізація: ЛМР

На вулиці Топольній, 4 у Львові збудують житловий квартал із дитячим садком та початковою школою. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 19 квітня.

Читайте також: Григорій Козловський планує відкрити медичний центр для породіль на Раппопорта

На цій території збудують п’ять житлових будинків: три десятиповерхівки і два – на вісім поверхів. Крім цього, за словами депутата ЛМР Григорія Козловського, який на виконкомі представляв забудовника, на території ЖК з’являться два корпуси – початкової школи та дитсадка, загальною площею 800 кв. м.

Територія майбутньої забудови

Замовником будівництва є ТзОВ «Науково-технічний центр міжгалузевих програм», яке у листопаді торік отримало дві земельні ділянки площею майже 0,9 га. За даними системи Youcontrol, власниками ТзОВ «Науково-технічний центр міжгалузевих програм» є ТзОВ «Авалон Інкомпані», співвласником якого, за його ж словами, є львівський бізнесмен і депутат Григорій Козловський.

Читайте також: Григорій Козловський збудує у Львові спортнивний табір для дітей. Схема

Додамо, що компанія «Авалон» будує великий житловий комплекс між проспектом Чорновола та Замарстинівською, житловий будинок на місці війскомату на Личаківській, хмарочоси на Сихові, ЖК на Зеленій та 12-поверхівку на Бойківській та реконструюює палац спорту на Мельника.

Григорієві Козловському належать ресторани «Королівська пивоварня», «36По», Cabinet та «Гранд готель». Крім цього, його та наближені до нього фірми торік купили декілька будівель та приміщень у центрі Львова, зокрема на площі Ринок та Дорошенка. Також фірми, пов'язані з бізнесменом, реконструюють територію довкола Винниківського озера.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізації надали у прес-службі ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!