Автобус №57 до Львівського онкоцентру поїде із червня

2185 0
Раніше цей автобус обіцяли запустити з квітня цього року.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

Автобуси на маршруті №57, які з’єднують вулицю Польову та Максимовича біля Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру, досі не почали курсувати, але у мерії обіцяють, що вони поїдуть вже на початку червня. Про це Tvoemisto.tv розповів керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Читайте також: У Львові повертаються на маршрути автобуси №2а та №5а

«Затримка пов’язана з фінансовим станом, адже ніхто не очікував, що Львів увійде в «червону» зону. І локдаун, звичайно, повпливав на графіки відновлення руху. Автобус на маршруті №57 плануємо запустити з червня. На маршрут виїде близько 4-5 машин», – сказав чиновник.

Раніше цей автобус обіцяли запустити з квітня цього року. Курсувати він перестав з початком карантину.

Мешканці неодноразово просили запустити маршрут до онкоцентру, оскільки онкохворим немає чим туди добиратися.

Читайте також: Автобус №9 у Львові поїде до вулиці Вернадського із 17 травня

Нагадаємо, що нову схему маршруту від вул. Польової до Максимовича затвердили влітку 2019 року. Його обслуговували 5 автобусів середньої місткості комунального АТП-1. Три із них були пристосовані для перевезення маломобільних груп. Ще раніше маршрут №57 курсував від пл. Кропивницького до заводу «Фуджікура». Втім його скасували у січні торік.

Анна Чистякова

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!