На правах реклами

Заради безпеки пацієнтів. Львівський Охматдит отримав нову допомогу

2202 0
Співпраця, розпочата ще чотири роки тому, буде продовжуватися і надалі.

Кушетки для пацієнтів з електричним приводом, візки для прибирання та меблі передали Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит» волонтери «Народної Самооборони» Львівщини.

«Це те, без чого ми не можемо обійтися, адже йдеться про безпеку пацієнтів. Кушетки з електричним приводом коштують найдорожче, а раніше ми вже отримали багато іншого необхідного обладнання та речей, які щодня допомагають рятувати життя»,  говорить керівниця «Охматдиту» Мар’яна Возниця.

Це не перша допомога, яку організовує для лікарні «Народна Самооборона» Львівщини, керівником якої є депутат міської ради Валерій Веремчук.

За словами Мар'яни Возниці, вона познайомилася з «Народною Самообороною» Львівщини та Валерієм Веремчуком практично відразу, як вона очолила медзаклад, тобто майже три роки тому. Загалом лікарню вони підтримують уже впродовж чотирьох років.

«Ті речі, які вже ми зробили спільно, мають значний відгук серед пацієнтів. Раніше вже замінили ліжка в палатах та меблі. Також Валерій відгукнувся тоді, коли ми не мали, до кого звернутися, та допоміг оновити стерилізаційну», – розповідає Мар’яна Возниця.

«Реформа охорони здоров’я в країні триває, процес довгий і непростий, але ми не маємо просто чекати. Чим більше ми зможемо всі разом зробити, тим якісніші послуги отриуватимуть мешканці і особливо діти, які лікуються тут. А на загальноукраїнському рівні будемо продовжувати прцювати над тим, щоб охорона здоров’я ставала якісною і доступною, а не зупинилася в розвитку через політичні ризики», – говорить Валерій Веремчук.

Він також додає, що програма співпраці з «Охматдитом» буде продовжуватися і надалі, а нагальним питанням в Україні є реалізація медичної реформи.

ТЕГИ: ОХМАТДИТ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!