Біля автобусного заводу у Львові збудують діагностичний центр із офісами та житлом

5274 0
Висота будівель не має перевищувати 59,4 м.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

На вулиці Стрийській, 45 збудують діагностичний центр, офісні та житлові будівлі з торговими площами й підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконкому ЛМР сьогодні, 3 квітня.

Читайте також: На перехресті Стрийської та Наукової збудують готель та офісний центр. Візуалізація

Висота будівель не має перевищувати 59,4 м, а відсоток забудови – 65%. Також тут розташують багатофунційний комплекс із дитсадком, гуртками та спортивними закладами висотою 20,5 м.

Територія будівництва

Комплекс для дітей

Йдеться про територію Львівського заводу гідромеханічних передач, що межує з ЛАЗом. Він був частиною автобусного заводу, та час приватизації став самостійним підприємством. Його колишні працівники періодично судилися з власниками через заробітну платню.

Будівництво вестиме ТзОВ «Атріум Естейт», яке зареєстроване у Києві та займається орендою нерухомості. Засновницею фірми вказана киянка Наталія Садовська, а керівником – Олег Сук. Торік компанія отримала містобудівні умови та обмеження на будівництво великого ЖК на території заводу. Раніше депутати ЛМР передали в оренду відповідну землю площею 2,7 га. Ще одну ділянку площею 0,53 га фірма отримала в оренду на 5 років з обмеженням без права будівництва та оформлення права власності.

Читайте також: Будівництво на Стрийській: чи забудовують землю ЛАЗу?

«Львівський завод гідромеханічних передач», на території якого вестимуть нове будівництво, належить до групи компаній «Фуршет». Власником заводу група стала ще у грудні 2010 року.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація забудовника 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!