Біля Львівського аеропорту планують збудувати конгрес-хол

2926 0
Його вартість становить 105 млн гривень.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

У Львові на вул. Щирецькій – вул. Ряшівській (проектованій) планують створити конгрес-хол. Для цього створять ТзОВ «Сінерджі Альянс». Відповідну ухвалу підтримали сьогодні, 19 вересня, депутати ЛМР під час пленарного засідання.

Конгрес-хол площею 4,8 га зможе приймати заходи ділової та наукової програм, виставки, шоу, концерти та офіційні події на місцевому, національному та міжнародних рівнях. Засновником від міської ради буде агенція ресурсів ЛМР, а партнером виступатиме ТзОВ «Онур».

Читайте також: Заморожена Ряшівська. Чому три кілометри дороги будують сім років

Його вартість становить 105 млн гривень згідно з оцінкою, яку провели на замовлення управління земельних ресурсів.

Нагадаємо, що ще два роки тому у Залізничному районі поблизу львівського аеропорту планували збудувати житловий квартал із офісними приміщеннями. Йдеться про територію, обмежену вулицями Ряшівською (проектованою), Щирецькою та 8-го Скнилівським провулком.

На місці незабудованої території міста планують звести багатофункціональний комплекс із конгрес-центром на три поверхи і загальною кількістю у 2 тисячі посадочних місць, адміністративно-офісні приміщення на 5-7 поверхів та та житловий 6-9-ти поверховий комплекс на 124 квартири.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!