Біля Львова відкриють музей збитих літаків

6873 0
Вхід безкоштовний.
Фото: Андрій Риштун

Фото: Андрій Риштун

Цієї неділі, 1 листопада поблизу Львова відкриють музей збитих літаків, про це повідомив львівський дослідник, засновник проекту Explorer Lviv Андрій Риштун на своїй сторінці у фейсбук.

Він облаштував приватний музей, у селі Хоросно, на своєму подвір’ї. Там представлені збиті під час Другої світової війни літаки, а також знайдені запчастини.

Читайте також: Біля Львова створюють музей загиблих літаків Другої світової війни. Фото

«В експлозиції представлено дванадцять літаків часів Другої світової війни. Всі вони знайдені на території Західної України за минулі два роки. В основному це німецькі та радянські літаки. Серед експонатів є двигуни, кисневий балон, елементи парашутної системи та інше. Окреме місце посідає літак зроблений із знайдених нами запчастин загиблих літаків», – пише він.

Музей працюватиме у вихідні з 10-00 до 17-00. Вхід безкоштовний. Відкриття Музею заплановане на неділю, 1 листопада у селі Хоросно Пустомитівського району.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!