Біля парку Погулянка збудують багатоповерхівку з дитсадком. Візуалізація

4600 0
У будинку розмістять 108 квартир.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

На вулиці Шафарика, 11 збудують багатоквартирний житловий будинок із громадськими приміщеннями, приватним дитсадком та підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 22 березня.

Висота будинків не має перевищувати 36 м, а максимально допустимий відсоток забудови – 55,1%. Як уточнив під час засідання виконкому керівник відділу вихідних даних управління архітектури та урбаністики ЛМР Юрій Процюк, будинок матиме 10 поверхів. У ньому розмістять 108 квартир та 70 паркомісць у підземному паркінгу.

Замовником будівництва є ТОВ «Укр Євро Фасад». Згідно з даними системи Youcontrol, фірма зареєстрована у Львові за адресою будівництва. Її власниками є мешканці Пустомитівського району Богдан Бойко та Тетяна Баб’як. 

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!