Глава УГКЦ через Covid-19 просить старших людей залишатися вдома

2988 0
Раніше президент закликав перевести богослужіння в онлайн-режим.
Фото: Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ

Фото: Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ

Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав попросив людей, старших за 65 років, за можливості залишатися вдома через нову хвилю коронавірусної хвороби. Про це повідомляє департамент інформації УГКЦ.

Читайте також: Президент закликає перевести богослужіння в онлайн-режим

«На прохання наших медиків і представників органів державної влади хочу звернутися до вас з окремим закликом і проханням. Тепер, коли ми бачимо, як нова хвиля хвороби накриває Україну, дуже просимо людей, які старші за 65 років, якщо це можливо, залишатися вдома», – закликав Глава Церкви.

Він наголосив, що за словами медиків, якщо на п'ять відсотків зменшиться рух старших осіб за межі своїх домівок, то на 75 відсотків зменшиться кількість смертельних випадків коронавірусної хвороби.

Читайте також: У Львові внаслідок коронавірусу помер 44-річний священник

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський закликав представників церков і релігійних організацій перевести богослужіння в онлайн-режим». На його думку, це допоможе у боротьбі із поширенням Covid-19

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!