Чартери харківської авіакомпанії літатимуть зі Львова в Туреччину та Єгипет

2073 0
На ринок авіаперевезень у Львові заходить нова компанія – «Авіалінії Харкова». У партнерстві з туроператором «Pegas Touristik» авіакомпанія здійснюватиме у липні 2014 року чартерні туристичні рейси до курортів Анталії (3, 13, 23 липня) та Шарм-ель-Шейху (10, 20 та 31 липня).
Фото: sevastopolnews.info

Фото: sevastopolnews.info

Про це інформують Львівські новини онлайн повідомили у ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького».

«Окрім того, ведуться переговори з іншими перевізниками щодо можливості виконання рейсів із львівського аеропорту», – повідомили в аеропорту.

Компанія «Авіалінії Харкова» була заснована у 1998 році. Авіарейси виконувала до 2001 року. Проте з огляду на відсутність фінансування і застарілу базу з того часу авіаперевезень не здійснювала. Торік авіакомпанія отримала статус авіаперевізника. Флот компанії складається з трьох літаків.

Нині компанія здійснює чартерні рейси до Анталії, Іракліону (о. Кріт, Греція), Монастіру (Туніс), Шарм-ель-Шейху, Хургади, Таби (Єгипет) з аеропортів Харкова, а також Донецька та Києва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!