У львівському Парку культури регулярно крадуть дерева. Їх перефарбують у «некрасиві кольори»

3525 0
Камери на території парку працюють, однак не дають можливості розпізнати вандалів.
фото зі сторінки парку культури на фейсбуку

фото зі сторінки парку культури на фейсбуку

Через чергову крадіжку ялинки у львівському Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького дерева оббризкали спеціальною речовиною, а також планують пофарбувати. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор парку Олександр Молодий.

«Ми вже оббрискали хвойні дерева спеціальною речовиною, яка видає жахливий запах за кімнатної температури. У домі розміщувати їх неможливо, а от на вулиці вони цілком безпечні. Також будемо фарбувати в некрасиві кольори, щоби ще місяць перечекати без такої дикості та вандалізму, які були зараз», – каже він.

Читайте також: Тепер можна рубати високо в Карпатах. Що насправді підписав Зеленський

Остання крадіжка була вчора, 16 грудня, вночі. Камери на території парку працюють, однак, за словами Олександра Молодого, не дають можливості розпізнати вандалів, оскільки ті «працюють» вночі і, здебільшого, в капюшонах.

Нагадаємо, у травні у парку культури вкрали чотири сакури. Тоді через вандалізм адміністрація парку вирішила тимчасово призупинити програму «Подаруй парку дерево».

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!