11-річний хлопець розбився у ДТП поблизу Львова

3511 0
У салоні автомобіля також були батько хлопця та власник транспортного засобу.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Цієї ночі, близько опівночі, у селі Рясне-Руське Львівського району трапилася ДТП, внаслідок якої загинув 11-річний хлопець. Юнак сидів за кермом, однак не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Про це Тvoemisto.tv повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

За її словами, крім хлопця у салоні автомобіля були його батько та власник транспортного засобу. Обидва були у нетверезому стані. Зараз вони знаходяться у лікарні.

«Як попередньо встановили правоохоронці, 11-річний житель Львова не впорався з керуванням автомобілем БМВ, через що автомобіль з’їхав з проїзної частини у кювет. Від отриманих травм хлопчик помер на місці події», – каже Світлана Добровольська.

Також поліцейські попередньо встановили, що керувати транспортним засобом дитині дозволив батько – 35-річний мешканець села Рясне-Руське, який також був в автомобілі. Окрім того у салоні БМВ перебував власник машини, мешканець того ж села віком 23 роки.

За даними Zaxid.net, батьком хлопчика є капітан міліції та колишній працівник ДАІ Роман Гануляк.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною порушення правил безпеки дорожнього руху. Зараз триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!