Як до Львова не приїхав Гройсман

5666 0
Минулого тижня Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І першою неточністю стала інформація про участь прем'єр-міністра Володимира Гройсмана у відкритті Book Forum.
фото: прес-служба Кабінету міністрів

фото: прес-служба Кабінету міністрів

Минулого тижня Tvoemisto.tv опублікувало новину про участь президента Петра Порошенка та прем'єр-міністра Володимира Гройсмана у відкритті ювілейного Book Forum. Проте Володимир Гройсман до Львова так і не приїхав.

Спершу інформацію про те, що до Львова приїде Володимир Гройсман, на своєму офіційному сайті розмістив Book Forum.  Про це повідомила низка ЗМІ, у тому числі і Tvoemisto.tv. Однак згодом прес-служба ЛОДА спростувала, що у відкритті цьогорічного форуму 19 вересня о 19:00 у Львівській опері візьме участь прем’єр-міністр Володимир Гройсман. 

Відкривав книжковий форум Петро Порошенко

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!