Чи є булінг у львівських школах та як із ним боротися

2025 0
Свої запитання залишайте у коментарях і наші експерти дадуть на них відповідь.
Фото: 4mama.ua

Фото: 4mama.ua

Словесне цькування, фізичні розправи і навіть булінг із елементами сексуального насильства – усе це трапляється у школах. Віднедавна булінг карається штрафами, а з дітьми проводять роз'яснювальні уроки. Та чи може це вплинути на цькування серед підлітків поговоримо у прямому етері ток-шоу «Наші реформи» завтра, 28 листопада о 13:00.

Читайте також: В Україні ввели штрафи за булінг у школах та дитсадках

Під час ефіру спробуємо знайти відповіді на питання:

  • як закінчилися розслідування гучних випадків булінгу, які траплялися у львівських школах; - що таке булінг і чим він відрізнізняється від сварки, куди звертатися;
  • як юридично довести, що ваша дитина чи ви стали жертвою цькування;
  • як впливає пережитий у дитинстві булінг на доросле життя людини;

Експертами ефіру стануть Світлана Незабитовська – психологиня з 20-річним практичним досвідом та Уляна Ковна – адвокатка, яка займається випадками булінгу.

Переглянути програму можна буде на сайтіФейсбук та Ютуб-сторінці медіа-хабу Tvoemisto.tv. Свої запитання залишайте у коментарях і наші експерти дадуть на них відповідь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!