Чи можуть у травні запрацювати дитсадки Львова

13015 0
У місті розробляють правила на випадок, якщо карантин завершиться.
Фото: Наша Мама

Фото: Наша Мама

У плані уряду про вихід з карантину не йдеться про відновлення роботи дошкільних закладів освіти на першому етапі, тож навіть після 22 травня садочки навряд запрацюють. Про це у коментарі Tvoemisto.tv сказала керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

«У випадку, якщо таке станеться, то заклади дошкільної освіти є готовими до роботи, щоб можна було приймати у першу чергу тих дітей, батьки яких будуть працювати. Але про це говорити зарано, тому що немає жодного рішення уряду. Коли воно буде, тоді ухвалюватимуться рішення на рівні міста», – каже Зоряна Довганик.

Читайте також: У час карантину не залишайте дітей самих удома і спілкуйтесь із ними. Сім порад психолога

Вона додає, що у місті розробляють правила, за якими буде відновлюватись робота дитячих садочків.

Нагадаємо, раніше заступниця міського голови Львова Галина Слічна сказала, що у випадку зняття обмежень садочки у Львові працюватимуть усе літо.

Додамо, 30 квітня почнуть приймати онлайн-документи на зарахування дітей у перший клас. Ті батьки, які не зможуть подати онлайн, зможуть оформити документи у серпні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!