Президент побажав львів‘янам стільки приводів для щастя, як туристів на зимові свята

1816 0
Українців із тимчасово окупованих територій президент закликав перевести годинники назад, щоб бути разом з усією Україною.

Президент Володимир Зеленський з нагоди Нового року та Різдва звернувся з короткими відеозверненнями до жителів кожної області країни. Львів’янам президент побажав у 2021 році мати «стільки приводів для щастя, як туристів у вашому місті на зимові свята». Звернення президента розміщене на сайті ЛОДА.

«Дорога Львівщино! Я щиро вітаю вас усіх з новим 2021 роком і з усіма прийдешніми святами. Хай у новому році будуть злагода, достаток. Звичайно, хай буде мир. Вітаю місто Лева з наступившим роком Бика. Нехай цей рік стане роком дружби, спільної праці та взаємодопомоги. Хай у кожного з вас буде рівно стільки ж приводів для щастя, як туристів у вашому місті на зимові свята. Міцного здоров’я всім. Усмішок на всі 32. Температури – на 36,6. І настрою на всі 100! Усім веселих свят!», – президент звернувся до жителів Львова та області.

Також володимир Зеленський звернувся і до мешканців захопленого РФ Криму, щоправда російською. «Без Крыма в Украине не так солнечно, не так вкусно, не так приятно… Я верю, что мы все равно будем вместе, бо Крим це Україна», – сказав він.

Жителям Херсонщини президент побажав «життя без нітратів», а Миколаївщини – року без штормів. Жителям Донеччини і Луганщини він побажав миру.

Нагадаємо, президент у Новорічному зверненні окрему увагу приділив українцям, які проживають на тимчасово окупованій території Криму та ОРДЛО. До них він звернувся російською та закликав перевести годинники назад, щоб бути разом з усією Україною.



+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!