Де у Львові подивитись кіно просто неба. Локації

13346 0
Влітку у Львові демонструватимуть безкоштовні кінопокази просто неба. Tvoemisto.tv зібрало всі локації із розкладом сеансів фільмів, які зроблять літні вечори більш атмосферними та романтичними.
фото: Максим Баландюх

фото: Максим Баландюх

Центр Довженка

Упродовж літа на даху Центру Довженка на Сихові демонструватимуть кінопокази просто неба. Сеанси відбуватимуться щотижня у четвер або у п’ятницю

Вхід на показ вільний за умови попередньої реєстрації. Організаторами заходу є «Сихів медіа» у співпраці з центром Довженка. За оновленнями можна стежити на сторінці «Сихів медіа» у Facebook. Організатори рекомендують брати показ каремати, м'які підстилки та теплі речі.

Перший показ відбувся 5 липня. Тоді для перегляду оскароносного «Фореста Гампа» на даху кіноцентру зібралося понад 250 осіб

Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького

1 червня, у львівському Парку культури і відпочинку стартували безкоштовні кінопокази просто неба. Фільми попередньо анонсують на сторінці спільноти у Facebook.

Фільми транслюють кожної п’ятниці, суботи та неділі о 21:45. Кінопоказ відбуваються на галявині перед головним входом у парк. Фільм для недільного перегляду зможуть обирати самі глядачі.

Нічні кіносеанси у Парку культури триватимуть до кінця вересня. Організаторами кінопоказів є адміністрація Парку культури і відпочинку та KredoBank».

Стрийський парк

Кінопокази у Стрийському парку розпочнуться з 24 липня і триватимуть до 12 серпня. Фільми демонструватимуть біля головної арки (вхід із вул. Паркової).

Усі кінопокази — безкоштовні. Сеанси починаються о 20:30 і триватимуть щодня.

Розклад сеансів:

1. «Їсти, молитися, кохати» — 24 липня, 6 серпня;

2. «Щоденник пам’яті» — 25 липня, 12 серпня;

3. «Французький поцілунок» — 26 липня, 7 серпня;

4. «Сніданок у Тіффані» — 27 липня, 11 серпня;

5. «Ноттінг Гілл» — 28 липня, 5 серпня;

6. «День бабака» — 29 липня, 8 серпня;

7. «Вам лист» — 30 липня, 4 серпня;

8. «Хороший рік» — 31 липня, 3 серпня;

9. «Щоденник Бріджит Джонс» — 1 серпня, 9 серпня;

10. «Це безглузде кохання» — 2 серпня, 10 серпня.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!