Де у Львові облаштували громадські простори. Перелік вулиць

2887 0
Найбільше робіт ЛКП «Інститут просторового розвитку» виконало на вулиці Садовій.
Ілюстрація зі сторінки "Громади в дії" у соцмережі

Ілюстрація зі сторінки "Громади в дії" у соцмережі

Ремонт дорожнього покриття та замощення хідників бруківкою здійснили на вулицях Центнерівка, Сихівській, Бандери (готовий ескізний проект), Хуторівка (заїзд до приватного сектору), Панаса Мирного (транспортне міні-кільце), Рудковича, Скиданій, Слюсарній – Озерній – Ботанічній, Суботівській (проектована). Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Нові громадські простори облаштували на вулицях Володимира Великого, 27-33, Шевченка, 358, Головатого, 7-А, пішохідному бульварі Довженка, сквері Сірка, Рясній алеї, пішохідній алеї Зубрівська-Морозна, а також у парку в Пасіках-Зубрицьких.

Читайте також: В центрі Львова облаштують новий громадський простір

Спортивні майданчики встановили на подвір’ях школи №57 (вул. Жовківська), Школи східних мов (вул. Шухевича) та на вулиці Вовчка. У сквері «На валах» з’явилися майданчики для гри в баскетбол та петанк.

Двори облаштували на вулицях Виговського 1-7, Турецькій, 4, Стрийській, 36-42, Горбачевського, 1-3, 15, Кульпарківській, 133-135. Озеленили комунальники пішохідний бульвар на Морозній, площі Яворського і Катедральну, вулицю Лесі Українки, проспект Червоної Калини.

На вулиці Садовій комунальники здійснили цілий комплекс робіт:

·         проектування вулиці від фасаду до фасаду та зверху вниз (спочатку план вулиці, потім - комунікації);

·         влаштування місць для паркування, неперервних тротуарів та велодоріжок;

·         окреме освітлення тротуарів та велодоріжок;

·         облаштування підвищеного перехрестя для підвищення безпеки руху, а також лівоповоротної велосмуги для повороту на Кульпарківську з велосипедним шлюзом тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!