Депутати розглянуть бюджет розвитку і мирову угоду з родиною Козловського. Порядок денний

1169 0
Депутатам пропонують перейменувати Лікарню швидкої допомоги на Клінічне територіальне медичне об’єднання імені Святого Пантелеймона.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Завтра, 25 березня, відбудеться засідання сесії Львівської міської ради. У порядку денному – понад 200 питань. 

Депутати затверджуватимуть кінцевий варіант бюджету на 2021 рік. 

Читайте також: «Це бізнес». Чи вигідно Львову віддати два ринки та що буде із землею

Також депутати розглянуть питання про зменшення кількості паркомісць на деяких майданчиках, про погашення заборгованості перед ТзОВ «Балтом Україна» за ремонти доріг до Євро-2012. За борги місто планує віддати підприємству 8 комунальних будівель.

У порядку денному також є питання про перейменування Лікарні швидкої медичної допомоги Львова на Клінічне територіальне медичне об’єднання імені Святого Пантелеймона. Це питання викликало чимало обговорень, зокрема фракція «Європейської солідарності» наполягає на тому, щоб питання про реорганізацію роботи медичних установ виносили на розгляд лише після розроблення та затвердження Стратегії розвитку медичної галузі у Львові.

Найбільш дискусійним питанням буде укладення мирової угоди між містом та ТзОВ «Дари Львівщини», власницею якого є Софія Максимець, донька львівського бізнесмена та депутата Львівської облради від партії «Європейська Солідарність» Григорія Козловського, на викуп у міста «Винниківського» ринку та ринку «Підзамче», стосовно яких уже кілька років триває судовий спір. Попередня ціна майна за мировою угодою – 18 мільйонів гривень.

Читайте також: Парк біля психлікарні на Кульпарківській планують оголосити природоохоронною зоною

Також серед питань є створення природно-заповідного фонду парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Кульпарків».

У порядку денному також є питання про затвердження та розроблення детальних планів територій.

Повний перелік питань, які розглядатимуть депутати, можна переглянути за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!