У Львові дозволили проектувати громадський комплекс для ІТ-парку

2630 0
Виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування будівництва.
візуалізація: ІТ Кластер

візуалізація: ІТ Кластер

На ділянці площею 4, 53 га компанія планує збудувати громадський комплекс, до якого входитимуть адміністративні та офісні будівлі та інші споруди для здійснення підприємницької діяльності. Також виконком дозволив знести будівлі, які зараз є на цій ділянці.

Згідно з умовами, гранично допустима висота споруд не може перевищувати 47 метрів, однак цей показник компанія повинна узгодити з міжнародним аеропортом імені Данила Галицького.

Читайте також: У Львові погодили будівництво першого ІТ-парку. Візуалізація

Нагадаємо, в грудні 2017 року Львівська міська рада затвердила компанії «Девелопленд Груп» проект землеустрою і оренди земельної ділянки площею на вулиці Чмоли, 1. Згідно з проектом ухвали, міська рада надає компанії цю ділянку в оренду на 25 років з наступним правом викупу.

Як планувалося, на 10 гектарах мав з’явитися комплекс із шести 8-поверхових офісних будівель, висотного офісного центру з корпусами на 11 та 22 поверхи та підземним паркінгом. Також тут мали побудувати тризірковий готель, університет дитячий садок і торговий центр.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!