Дівчині Ірині, яка отримала 70% опіків тіла у Львові, потрібна допомога. Як долучитись

28041 0
Зараз небайдужі можуть допомогти: надіслати кошти чи здати кров.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Львів’ян закликають допомогти 26-річній Ірині, яку вразило струмом на цистерні вантажного потяга. Дівчина, учора, 9 липня, отримала 70% опіків тіла, утім вижила і перебуває при свідомості. Її госпіталізували у 8-му лікарню Львова. Зараз небайдужі можуть допомогти: надіслати кошти чи здати кров. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів львів'янин Богдан Шведт, він допомагає рідним Ірини, організувати допомогу, необхідну для порятунку дівчини.

Читайте також: У Львові жінку ударило струмом, вона була на цистерні вантажного потяга

«Зараз вона в інтенсивній терепії, вона є при свідомості. До неї допускають дуже обережно. У неї – 70% тіла обпечено. Утім фахівці працюють, вона під постійним наглядом. Кажуть, що в таких ситуаціях, перших три дні триває шок. На третій – п’ятий день зможуть чіткіше сказати про ураження, можливо про прогнози. Є потреба у допомозі, можна надіслати кошти, а можна здати кров», – каже Богдан Шведт.

Кров можна здати на вулиці Пекарській 65 в Львівському обласному центрі служби крові. Потрібно взяти талончик, що кров для Ірини Петрик. Підійде будь-яка група, бо дівчині потрібні компоненти крові. Талончик треба передати в 8-му лікарню.

Номери карток для фінансової допомоги: 5168872770465812 (OTP) та 5375414101276268 (mono)

Богдан додає, що дівчина є колегою друзів, каже, що вона не робила селфі на тій цистерні, утім чому саме дівчина там була, він не знає.

Нагадаємо, у Львові, на станції «Підзамче» 9 липня, струмом ударило 26-річну жінку. Вона була на цистерні вантажного потяга. Жінку госпіталізували з важкими опіками.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!