Для 5-місячного Ромчика, який поборов складну патологію, знайшли сім’ю

4187 0
Родина уже веде переговори з службою у правах дітей і готує документи.
Фото: childdevelop.com.ua

Фото: childdevelop.com.ua

Для 5-місячного Ромчика, який поборов складну патологію, уже вдалося знайти сім’ю, яка хоче його всиновити. Журналісти Тvoemisto.tv першими написали про хлопчика, від якого відмовилася матір і який перебував у дитячій лікарні ОХМАТДИТ у важкому стані, і буквально за кілька днів таки знайшлася сім’я, яка хоче всиновити і забрати дитину до себе.

Читайте також: Львів'яни хочуть усиновити покинуту Лілію. Що для цього потрібно і яка доля підкинутих дітей

«Мама, тато і ще 2 братика – родина відкриває свої серця для нашого маленького пацієнта. Родина уже веде переговори з службою у правах дітей і готує документи для того, щоб Ромчик міг нарешті переїхати додому»,повідомили у Львівській обласній дитячій лікарні ОХМАТДИТ.

Деталей поки що не розголошують, наразі тривають усі процедури.

Нагадаємо, 5-місячний хлопчик потрапив до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ у важкому стані. Лікарі діагностували в нього атрезію стравоходу – одну з найважчих вад, несумісних з життям. Дитині зробили дві операції і малюк вже може самостійно їсти. Від дитинки ще в пологовому відмовилася матір (з ромським корінням). Аби хлопчик швидше одужав, йому потрібна сім’я, на яку він чекає.

Також хлопчику, якого на початку травня залишили у «Вікні життя» міської дитячої лікарні на вул. Орлика, і назвали Олександром-Юрієм, уже надали відповідний статус, поставили на облік до усиновлення, а ймовірні батьки розпочали процедуру усиновлення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!