Для лікарень Львівщини придбають 49 апаратів штучної вентиляції легень

2134 0
Їх отримають до травня.
Фото: Біомед

Фото: Біомед

Для лікарень Львівщини придбають 49 апаратів штучної вентиляції легень. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.

Читайте також: Львів потребує сотню апаратів штучної вентиляції легень

«Спільними зусиллями обласної ради, Львівської ОДА, волонтерів вдалося віднайти на ринку 49 апаратів штучної вентиляції легень (ШВЛ), які закуплять упродовж квітня, поставки розпочнуться з 5 квітня і триватимуть до середини травня», – сказав посадовець, додавши, що також закуплять 30-50 моніторів спостереження, втім точна їх кількість залежить від наявності на ринку.

Із 1 по 10 квітня обласні лікарні також отримають апарати ШВЛ, що їх придбали меценати, серед яких «Моршинська», «Компанія Ензим», «Кормотех» та інші.

Читайте також: Де в Україні виявили хворих на коронавірус. Інтерактивна мапа

Додамо, що Львівська обласна інфекційна лікарня починає використовувати тест-системи для виявлення коронавірусу, тому аналізи не доведеться відправляти у Київ, а їх результатів – чекати по кілька днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!