Для львівських лікарень закуплять обладнання у лізинг. Хто і що отримає

1137 0
Дитяча лікарня на Пилипа Орлика отримає сучасне медичне обладнання за 30,2 млн грн.
Фото: Володимир Барчук

Фото: Володимир Барчук

Для Лікарні швидкої допомоги, 8-мої міської лікарні та дитячої лікарні на Пилипа Орлика закуплять медичне обладнання на умовах лізингу. Відповідні рішення ухвалили сьогодні, 22 квітня, депутати Львівської міської ради. 

Для лікарні на Миколайчука закуплять 11 апаратів ШВЛ за 11 млн грн, а також обладнання для двох кисневих станцій за 23 млн грн. Термін поставки обладнання – до 31 грудня 2021 року.

Лізингова компанія має провести прозорий тендер на закупівлю обладнання.

Для 8-мої міської лікарні Львова також закуплять обладнання для двох кисневих станцій за 23 млн грн.

Для дитячої лікарні на Пилипа Орлика закуплять спеціалізоване медичне обладнання за 30,2 млн грн.

Обладнання отримають відділення нейрохірургії на суму 14 млн 500 тис. грн, відділення реанімації – на суму 8 млн грн та центр кохлеарної імплантації на 7 млн 700 тис грн.

Зазначимо, що при лізингу лізингова компанія купує необхідне клієнтові майно і передає його в тимчасове володіння і користування на умовах договору лізингу. Таким чином, лізинг відрізняється від кредиту тим, що при кредиті в користування передаються грошові кошти, а при лізингу –  конкретне майно.
Христина Гоголь

 

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!