Для в’їзду в Єгипет із 1 вересня усім туристам потрібно буде здати ПЛР-тест на коронавірус

6061 0
Зараз у курортні зони ще можна потрапити без тестування.
Фото: pan-terra.com.ua

Фото: pan-terra.com.ua

Прем’єр-міністр Єгипту Мустафа Мабдулі заявив, що із 1 вересня усі, хто в’їжджає в Єгипет, повинні будуть показати результати ПЛР-тесту на коронавірусну інфекцію. Про це повідомляє агенція Аль-Ахрам.

Таке рішення, за словами Мустафи Мабдулі, ухвалили через зростання кількості хворих на Covid-19 у деяких країнах. Водночас він не уточнив, за який час перед перетином кордону потрібно здати тест.

Читайте також: Єгипет безкоштовно лікуватиме українців, якщо вони захворіють на Covid-19

Додамо, що раніше ПЛР-тест потрібно було зробити для в’їзду лише в окремі зони – правило не поширювалось на курортні регіони.

Авіасполучення з іншими країнами Єгипет відкрив з 1 липня. Зараз у трьох курортних зонах працюють близько 600 готелів, що отримали від уряду сертифікати безпеки. Із часу відкриття авіасполучення, кажуть в міністерстві туризму Єгипту, країну відвідали близько 100 тисяч туристів. Це гості з України, Білорусі, Швейцарії, Угорщини та Сербії.

В уряді Єгипту зазначають, що туристична галузь, що є однією з основних для країни, впала на 50%.

Нагадаємо, в Україні сьогодні, 20 серпня, уперше за час пандемії виявили понад 2 тисячі нових інфікованих коронавірусом людей за добу. У Львівській області їх 183.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!