До кінця року більшість школярів Львова складатимуть меню в їдальнях

2419 0
Учні початкових класів разом із батьками зможуть впливати на шкільне меню.
фото: Марія Очеретяна

фото: Марія Очеретяна

У Львові планують продовжити реалізацію проекту «Обід на вибір» та до кінця року долучити більшість шкіл до програми. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

«Як правило, діти отримували одну страву відповідно до типового меню. Їм це не завжди подобалося, дуже багато харчів залишалося, тому ми намагались придумати як  урізноманітнити меню, зважаючи, що все одно є певний обмежений ресурс. Тепер діти матимуть право обирати страви, котрі будуть їсти впродовж тижня», – сказала вона.

Читайте також: Першокласників набиратимуть у школи за новими правилами. Деталі

Для втілення проекту в певній школі необхідна згода батьків учнів та надавачів послуг. У березні управління освіти планує долучити до програми ряд шкіл, у вересні програма буде продовжена. Нагадаємо, наразі проект «Обід на вибір» реалізовано в 5 школах Львова.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!