До львівської домівки врятованих тварин з Тернополя привезли лелеченят. Фото

1990 0
Гніздо з лелеками впало разом зі старим деревом.
Фото: Орест Залипський

Фото: Орест Залипський

У «Домівку врятованих тварин», що у парку Знесіння, передали трьох лелеченят з Тернополя. Птахам не більше одного-двох тижнів. Про це Tvoemisto.tv розповів зоолог та керівник «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський.

«Пташенят передали нам з Тернополя. Позавчора під час вітру впало старе дерево і працівники МНС не знали що з ними робити, тож зв’язались з місцевими зоозахисниками. А останні, оскільки вони не займаються дикими тваринами – передали їх нам», – говорить зоозахисник.

Читайте також: Совам та боривітрам з Домівки врятованих тварин потрібна допомога. Як долучитися

За словами Ореста Залипського, всі птахи фізично здорові та ближче до осені планується, що вони полетять. Їдять зараз лелеченята рибу, мишей та маленьких курчат.

«Вони ще навіть на ногах не стоять. Але потім, коли будуть більші, ми випустимо їх  у великий вольєр, а ближче до осені плануємо їх випустити на волю», – розповідає він.

Нагадаємо, у Львові є декілька домівок для тварин, де живуть птахи, лисиці, собаки, ведмеді, коні, єноти, екзотичні тварини тощо. Деякі з них були врятовані від жорстокого поводження, інших прилаштували в нові домівки з вулиці. Навіть під час прогулянки кожен може прийти подивитися на тварин, почастувати їх овочами, фруктами, м'ясом чи кормом, а за можливості – пожертувати якусь суму на утримання.

 

Анна Чистякова

Фото: Орест Залипський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!