До уродин Андрея Шептицького львів'ян запрошують на авторські екскурсії Митрополичими садами

1445 0
Тривалість екскурсії – 1 година.

До уродин Митрополита Андрея львів'ян запрошують на авторські екскурсії Митрополичими садами, що на території Собору Св. Юра. Вони триватимуть годину. Про це повідомили у Святоюрському центрі.

«Унікальністю авторської екскурсії буде можливість учасників збагатитись корисною та цікавою інформацією про постать Андрея Шептицького, а також насолодитись красою Митрополичих садів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Митрополичі сади у Львові: чи здійсниться мрія Андрея Шептицького?

Завтра, 30 липня, пропонують чотири авторські екскурсії, які відбуватимуться:

  • 14:00-15:00;
  • 15:00-16:00,
  • 16.00-17.00,
  • 17.00-18.00.

 

Благодійний внесок становить 100 грн з людини. Для реєстрації на події слід зателефонувати за номером: 097 702 77 17 або написати на сторінку Святоюрського центру у фейсбуку.

Нагадаємо, у Львові планують розширити та відновити Святоюрський комплекс. Узимку цього року на Святоюрському пагорбі з'явилась можливість узяти каву з собою, а відкриття кав’ярні планували зробити навесні. Тут, до речі, діятиме літній майданчик. Купивши каву чи будь-який інший напій, можна долучитися до благодійності. У Церкві Святого Юра також почали планувати розвиток Святоюрського комплексу в туристичному плані..

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!