Домівка врятованих тварин готує куточок для рептилій і просить львів'ян про вазони

4403 0
Мешканців Львова просять не викидати хатні рослини на смітник, а віддати їх у Домівку.
Фото: Pinterest.co.uk

Фото: Pinterest.co.uk

Домівка врятованих тварин у Львові готує проєкт із облаштування спеціально відведеного місця для підопічних-рептилій, яких у волонтерів назбиралося близько пів сотні. Для втілення ідеї львів'ян закликають приносити туди вазони та домашні рослини, щоб створити зелений куток.

Читайте також: Лисиць, для викупу яких збирали гроші, забрали з ферми у Домівку врятованих тварин

«Дуже часто на вулицях біля сміттєвих контейнерів можна бачити сумну картину, це викинуті хатні вазони. Ми зараз задумали дуже крутий проект, який ви вже побачите за 1,5 - 2 місяці. Але нам потрібна ваша допомога, нам потрібно багато вазонів, багато і великих і малих, різних», – повідомив зоолог Орест Залипський.

У коментарі Тvoemisto.tv він розповів, що волонтери хочуть облаштувати куточок для рептилій.

«У нас назбиралося багато рептилій, близько пів сотні. Ось зараз ми уклали договір з парком і нам виділили приміщення, в якому ми їх хочемо розмістити», – розповів Орест Залипський.

Щоб тримати рептилій, каже зоолог, потрібні хороші умови, і щоб місце було ще кращим, його потрібно облаштувати максимально наближеним до природніх умов.

«Ми подумали, що буде круто, коли люди будуть бачити приклад хорошого утримання рептилій. І коли, приміром, крокодил буде між пальмами», – поділився зоолог.

Читайте також: Із Домівки врятованих тварин випустили у природу їжачків. Фото

Відкриття у Домівці планують через півтори місяці.

Якщо хтось має бажання віддати вазон у Домівку врятованих тварин, це можна зробити за тел. 096 520 12 49, 073 929 20 73 або написавши зоологу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!