Дорогу між Тухлею та Славським відремонтують за 370 мільйонів гривень

2454 0
Це ще один великий крок для реалізації проєкту із побудови Малого карпатського кола.
Фото: Олег Береза

Фото: Олег Береза

На Львівщині оголосили тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Т-14-24 Сколе – Славське на ділянці між Тухлею та Славським. Тут буде нове дорожнє покриття, велодоріжки, тротуари і увесь безпековий комплекс. Про це повідомив керівник Служби автомобільних доріг Львівщини Олег Береза.

Читайте також: На Львівщині відремонтують 200 кілометрів доріг, щоби з'єднати туристичні центри Карпат

«Вже скоро розпочнемо реконструкцію дороги Сколе – Славсько, на ділянці між Тухлею та Славсько. Це ще один великий крок для реалізації проєкту із побудови Малого карпатського кола», – повідомив Олег Береза.

Очікувана вартість будівництва – 377 мільйонів 268 тисяч гривень. Аукціон запланований на 22 червня. Роботи мають завершити до 30 вересня 2022 року.

Нагадаємо, що у межах проєкту «Мале Карпатське коло» на території трьох карпатських областей – Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської відремонтують п’ять наявних доріг, серед яких: Славське – Вигода, Славське – Хащованя, Хітар – Тухля, Бориня – Мохнате та Бориня – Боберка.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!