Двом львівським лікарням придбають у лізинг коштовне обладнання

2104 0
Ідеться про комп’ютерний томограф та агіограф з обладнанням для візуалізації судин.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

Депутати Львівської міськради погодились виділити кошти на придбання у лізинг комп’ютерного томографа для 8-ї міської клінічної лікарні та агіографічної рентген-системи та обладнання для візуалізації судин для львівської лікарні швидкої допомоги. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Читайте також: У чорнобильській лікарні хочуть облаштувати пансіонат для батьків хворих дітей

В ухвалі депутаті ідеться про те, що обладнання за договором лізингу мають поставити до 31 грудня 2020 грудня. Вартість томографа не має перевищувати 25 млн грн, а агіографа та іншого обладнання – 36 млн грн. Договір лізингу укладається на два роки, а відсоткова ставка не повинна перевищувати 19% річних у гривні.

Нагадаємо, торік у грудні лікарня швидкої допомоги отримала комп'ютерний томограф вартістю 23,5 млн грн, що може обслуговувати до 40 пацієнтів на день.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!