Facebook може відмовитись від лайків під постами

1863 0
Нову функцію тестують в додатку Facebook для Android.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

У Facebook може з'явитися можливість приховати кількість «лайків» під постами у новинній стрічці. Про це повідомляють на сайті ВВС.

Нову функцію тестують в додатку Facebook для Android. Instagram, який також належить Facebook, тестує подібну опцію в семи країнах світу, зокрема в Канаді та Бразилії. Головна ідея полягає в тому, що загальну кількість «лайків» може бачити тільки господар аккаунта.

У Facebook відмовилися надавати будь-які коментарі. Однак деякі дослідження стверджують, що тиск популярності соціальних медіа може вплинути на психічне здоров'я користувачів, особливо молоді.

Читайте також: Facebook вперше призначив окрему менеджерку по Україні

Венчурний інвестор Еллен По вважає, що ці зміни, якщо вони взагалі будуть, вже давно назріли. Соціальні платформи дізнались про свій шкідливий вплив на психічне здоров'я ще 2014 року, і лише зараз Facebook починає приховувати «лайки». Натомість В Instagram заявили, що поки не готові ділитися результатами свого експерименту.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!