Facebook відмовиться від старого дизайну у вересні

6513 0
Повернутись до старого дизайну стане неможливим.
Фото: techno.bigmir.neti

Фото: techno.bigmir.neti

Соціальна мережа Facebook у вересні перейде на новий дизайн. При цьому попередній дизайн стане недоступним для користувачів. Такі повідомлення вже отримали користувачі Facebook в Україні, повідомляє MediaSapiens.

У повідомленні говориться, що блок новин стан стане ширшим і більш вираженим, додаток завантажуватиметься швидше, а для збереження зору компанія порадила перемкнутися на темний режим.

Також Facebook наголосила, що новий дизайн стане кращим, за попередній.

Читайте також: Львів’янин, який дбає, щоб Facebook не ламався

Тим часом користувачі Facebook в Україні не дуже задоволені таким рішенням соцмережі. Багато хто з них виступає за збереження старого дизайну соцмережі.

Facebook почав тестувати новий дизайн на початку 2020 року. Спершу до нього отримала доступ невелика частина користувачів. 

У березні новий дизайн став доступним для більшості користувачів. Коли користувач логінився в соцмережу, йому пропонували спробувати новий дизайн. 

Від старого дизайну новий відрізнається тим, що сторіз винесли вгору, поле для створення нового поста розташоване під ними; з’явився темний фон, іконки розділів і подій стали більш яскравими і великими, зменшилась ширина стрічки Facebook.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!