Facebook вводить нові правила публікації матеріалів

2604 0
Найбільша соціальна мережа у світі Facebook, якою регулярно користуються 1,4 млрд. осіб, розширила список контенту, забороненого до публікації на сторінках користувачів. Як повідомляє Financial Times, зміни представлені у вигляді розширеної версії "Норм спільноти", яка поки не з'явилася в російській версії.
фото: labs.chinamobile.com

фото: labs.chinamobile.com

На додачу до вже заборонених матеріалів, які прибираються модераторами по запитах користувачів (порнографія, пости на підтримку терористичних груп), до "чорного списку" внесені зображення жіночих грудей (компанія уточнює, що до таких не належать фотографії грудного годування і зображення на підтримку жінок, які перенесли мастектомію), словесні описи статевого акту, оброблені в фоторедакторі фотографії, спрямовані на приниження людини, а також відео з актами фізичного насильства.

Фільтрацією контенту в Facebook займаються сотні співробітників по всьому світу, при цьому вони реагують виключно на повідомлення користувачів про неналежні матеріали. Компанія послідовно відмовляється використовувати для цих цілей програми автоматизованого сканування.

За інформацією Української правди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!