До Львова везуть 20 апаратів ШВЛ та 1800 захисних костюмів, які закупив місцевий бізнес

23192 0
Апарати упродовж 12 днів передадуть лікарням Львова та області.
Фото: Укроборонпром

Фото: Укроборонпром

Компанія Avalon підтримала ініціативу Фонду Рідні допомогти медикам львівських лікарень у боротьбі з поширенням коронавірусу. Разом із партнерами – компанією Avalon та OKKO Group і за підтримки медичного центру Medicover – Фонд закупив 20 апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ).

Апарати упродовж 12 днів передадуть лікарням Львова та області. Додатково Фонд Рідні передасть 1800 захисних костюмів для медиків.

«Бізнес не може залишатися осторонь у боротьбі з пандемією, потрібно об’єднати наші зусилля. Зараз нашої допомоги потребують львів’яни та жителі області, тому ми об’єднуємо зусилля для збереження здоров’я людей та допомоги медикам у подоланні поширення коронавірусу. Ми підтримали ініціативу Фонду Рідні і разом із партнерами прийняли рішення придбати 20 апаратів ШВЛ, 1800 захисних медичних костюмів та додаткові матеріали для лікарень», – говорить генеральна директорка компанії Avalon Алла Шамова.

«Велике прохання до кожного – не бути байдужими до рекомендацій МОЗ, дбати про себе та своїх рідних, дотримуватися умов карантину. Саме зараз ми маємо можливість продемонструвати нашу спільну соціальну відповідальність: не лише бізнесу перед суспільством, а й громадян перед іншими громадянами, кожного перед самим собою», – додає Алла Шамова.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!