Галицький суд виправдав Садового у справі 14 адмінпротоколів НАЗК

962 0
Йдеться про справу, відкриту щодо листів, які 2020 року міський голова Львова скерував на підтримку керівниці управління комунальної власності ЛМР.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Галицький районний суд прийняв виправдувальний вирок для Андрія Садового щодо 14 адмінпротоколів НАЗК. Йдеться про справу, відкриту щодо листів, які 2020 року міський голова Львова скерував на підтримку керівниці управління комунальної власності Інни Свистун.

«Галицький районний суд визнав, що я не порушив закон, коли зробив публічною діяльність прокуратури. А саме – написав листи до депутатів, Прем'єр-міністра, Генерального прокурора, НАБУ, Президента та ДБР. Із такими звинуваченнями звернулось НАЗК», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Читайте також: Знову Садовий. Кар'єра, статки та передвиборчі обіцянки мера

Нагадаємо, 6 травня 2020 року керівниці міського управління комунальної власності Інні Свистун оголосили підозру у службовій недбалості. За версією прокуратури, посадовиця уклала деякі договори про оренду за зниженою ставкою, внаслідок чого міський бюджет нібито втратив майже 1,2 млн грн. Тоді Садовий звернувся до депутатів та керівників держави з низкою листів, акцентуючи на абсурдності звинувачень.

31 грудня 2020 року Галицький районний суд Львова виніс виправдувальний вирок у справі Інни Свистун, однак прокуратура звернулась до НАЗК щодо втручання міського голови в свою роботу. НАЗК склало в цій справі 14 адмінпротоколів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!