Готелям радять потурбуватися про вакцинацію персоналу через поширення Covid-19

1211 0
Коли вакцинують весь персонал того чи іншого готелю, то закладу нададуть підтвердження у вигляді наліпки про знак безпеки.
Фото: Booking.com

Фото: Booking.com

Через зростання в Україні кількості випадків захворюваності на коронавірус Державне агентство з розвитку туризму (ДАРТ) рекомендувало готелям вакцинувати персонал у найближчі терміни. Про це йдеться на офіційному каналі ДАРТ в Телеграмі.

Читайте також: Кому належать львівські готелі та чи є там російський бізнес. Оновлено

Для організації вакцинації уповноважена особа в готелі має надати інформацію згідно з Додатком 1 за посиланням https://cutt.ly/nQm3iwj, а саме:

  • назву суб’єкту господарювання;
  • адресу місцерозташування;
  • кількість персоналу на вакцинацію;
  • контактний телефон уповноваженої особи.


Інформацію слід надсилати на електронну адресу контактної особи від ДАРТ: [email protected] .
Коли вакцинують весь персонал готелю, то закладу нададуть підтвердження у вигляді наліпки – знак безпеки, а також його внесуть до списку готелів ДАРТ, персонал яких повністю вакцинований. Список опублікують на
офіційному сайті Деражвного агентства з розвитку туризму.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!