На правах реклами

Готуємось до ремонту. Як обрати надійну ванну

1997 0
Львів активно розбудовується і все більше мешканців купують квартири у сучасних новобудовах. Але ремонт часто перетворюється на справжній виклик для власників житла - де знайти хорошого майстра та якісні матеріали, як врахувати усе, щоб не переробляти омріяне житло у майбутньому, ну і, звісно, як не переплатити. Tvoemisto.tv розпочинає серію матеріалів-порад, як підготуватись до ремонту. І почнемо з вибору ванни.

Чавунні ванни – елегантний відхід від старих традицій

Нинішня чавунна сантехніка добряче змінилась. Витонченість ліній, витонченість форм, компактність – все це можна віднести до сучасних моделей. Європейські компанії декорують свою продукцію мальовничими фігурними ніжками і забарвлюють емаль в яскраві, привабливі відтінки. Модерн і елегантність - на першому місці.

Моделі

Численні вироби з чавунного сплаву представлені в двох формах: овальної та прямокутної.

Це пов'язано з принципами роботи над міцним матеріалом на початкових етапах – виникають деякі складнощі зі створенням вигинів і контурів. Але досвідчені майстри справляються і з цими перешкодами.

Габарити

Розмірна сітка дозволяє вибрати чавунну ванну в залежності від масштабу кімнати. В асортименті:

  1. класичні резервуари 1х0,7 м: припаде до смаку шанувальникам традиційності;
  2. італійські моделі 1,8х0,8 м: зацікавлять прихильників новизни і комфорту.

Переваги

Чавунні ванни піддаються спеціальній обробці, що захищає поверхню від корозійних руйнувань. Також серед їх головних переваг:

  • масивність надає виробу додаткову стійкість;
  • тривале збереження блиску емалі;
  • легкість в догляді;
  • теплоємність.
     

Гарантія якості

Придбати фірмову першокласну продукцію можна через прайс-агрегатор "Всі ціни". Для цього створено спеціальний каталог з ваннами на будь-який смак.

Переваги сервісу

• Хороша репутація і постійна цільова аудиторія. Сайт функціонує з 2007 року.

• Великий асортимент сантехніки на будь-який смак і кишеню.

• Можливість порівнювати ціни на чавунні ванни в магазинах всіх великих міст України. Наявність і вартість товарів оновлюється щодня.

• Можливість подзвонити в обраний магазин прямо зі сторінки товару.

• Багато магазинів, які представлені на сайті, дають гарантію на сантехніку та на її установку.

У наступних матеріалах очікуйте інформацію про нові сервіси, які допоможуть обрати якісну техніку за доступними цінами, інформативні поради фахівців щодо облаштування вашого ідеального помешкання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!